AK Parti'nin Ankara adayı... Mamak Belediye Başkanı Murat Köse öne çıktı. Ankara'daki ilçe adayları da şekillendi. İşte AK Parti'nin adaylarını açıklayacağı tarih

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan TV100'ün gündem belirleyen programlarından Akşam Raporu'nda AK Parti'nin Ankara adaylarını tek tek saydı. Burhan AK Parti ve MHP'nin Ankara için vardıkları mutabakata ilişkin de bilgi verdi. Burhan adayların açıklanacağı tarihi de canlı yayında duyurdu. Burhan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin isminin öne çıktığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'nin Ankara adayı... Mamak Belediye Başkanı Murat Köse öne çıktı. Ankara'daki ilçe adayları da şekillendi. İşte AK Parti'nin adaylarını açıklayacağı tarih

Türkiye 31 Mart 2024'te yerel yönetimleri belirlemek için sandık başına gidecek. Siyasi partilerin adayları da belli olmaya başladı. Kamuoyu siyasi partilerin İstanbul ve Ankara gibi metropol şehirlerin hem büyükşehir hem de ilçe belediye başkanı adaylarıını merak içerisinde bekliyor.

Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ve TV100.com yazarı Barış Yarkadaş Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programında yerel seçimleri ve son kulisleri masaya yatırdı.

ANKARA'DA MURAT KÖSE İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

Yerel seçimlerle ilgili kulis bilgisi veren Burhan "Önümüzdeki haftadan itibaren adayların peyderpey açıklanacağını düşünüyoruz. Burada en önemli noktalardan biri Cumhur İtitfakı ile olan uyumdu. Bahçeli ve Erdoğan’ın görüşmesinden sonra ana hatlarıyla tamamlandı. Önümüzdeki haftalardan itibaren adayların açıklanacağını söyleyebiliriz. Ankara’da Murat Köse Mamak’ta güzel hizmetler yaptı Ankaralı bir isim Grup Başkan Vekili onun ismi, Keçiören Belediye Başkanı, Eski Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki konuşulan isimler arasında." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin