Ak Partili vekilden 'AKP'ye oy verdiğim için utanıyorum' diyen Nazlı Ilıcak'a sert yanıt!

Sabah yazarı Nazlı Ilıcak'ın AK Parti eleştirisine AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'den yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ak Partili vekilden 'AKP'ye oy verdiğim için utanıyorum' diyen Nazlı Ilıcak'a sert yanıt!

Başbakan'ın, karma öğrenci evlerine ilişkin açıklamasına sert tepki gösteren Sabah yazarı Nazlı Ilıcak'a aynı sertlikte cevap geldi.



İşte Metiner'in konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama:



"ASIL UTANILACAK DURUM ILICAK'IN KENDİ DURUMUDUR"



"Başbakan Erdoğan'ın ne söylemek istediğini anlamadan, o sözleri bağlamında kopartaraksırf bazı çevrelerden alkışlanmak ve ‘aferin' almak için Sayın Nazlı Ilıcak'ın atraksiyon içerisine girmesi, asıl utanılacak bir durumdur. Ilıcak bunu sıkça yapmaya başladı ve bu bizim dikkatimizde kaçmıyor. Ilıcak, Ak Parti veya Başbakan'ı eleştirmek için başka kelimeler bulabilirdi. ‘Utanmak' kelimesi ancak kendisinin utanılacak pozisyonlara sokan insanların sıkça kullandığı bir kelimedir. "



"BAŞBAKAN ÜZERİNDEN İTİBAR KAZANDI"



"Ilıcak, Başbakan Erdoğan'dan umduğunu bulamadığı için psikolojik rahatsızlık ve kişisel kırgınlıklar içerisinde olabilir. Bu gayet anlaşılabilir insani bir durumdur. Ilıcak bu pozisyonunu örtmek için hiç de şık ve etik olmayan reflekslerle karşılık vermesi doğrusu kabul edilebilir bir hal değildir. Ilıcak, Başbakan üzerinden kendine itibar sağlıyordu, bugün yine Başbakan eleştirileri ve suçlamaları üzerinden kendine başka bir itibar alanı açma gayreti içerisine girmiştir. " 



Haberin tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin