AK Partili Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kentine değil kendine odaklı bir başkan

Esenler Belediye Başkanı, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, tv100'de Pınar Işık Ardor'un sunduğu Pazar Siyaseti programında merak edilen soruları yanıtladı. CHP'li belediyelere LGBT konusunda tepki gösteren Göksu, "CHP’li belediyelerde LGBT muhabbeti, tutkusu var. LGBT ile ilgili tekliflere her geldiğinde reddediyoruz." dedi. Öte yandan Göksu, Ekrem İmamoğlu'nu "İBB Başkanı kentine odaklı bir başkan değil, kendine odaklı bir başkan" sözleriyle eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kentine değil kendine odaklı bir başkan

Esenler Belediye Başkanı, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, tv100'de Pınar Işık Ardor'un sunduğu Pazar Siyaseti programında İBB'yle ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi.

Göksu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

İstanbul’da Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi yapılıyor. İBB’nin teşekkür etmesi lazım. İBB 9 projeyi durdurma davası açtı. Projeleri durdurmak için bahane arıyor.

İBB Başkanı’na soruyorum, insanlar konutlara taşınıyor, seni niye rahatsız ediyor? ‘Bu konutların kime teslim edileceği belli değil’ deniliyor. 10 bin teslim tutanağı var. Burada satılık konut yok.

Alkışlar, destek veririz. 3-4 yıl geçti. İstanbul’un en temel sorunu deprem. Depremle ilgili ne yaptınız diye soruyoruz.

CHP tüm kentsel dönüşüm planlarına hayır dedi. Hayır oyu verdi. CHP’nin temel zihniyetinde hizmet yoktur. CHP’nin bu topraklardaki misyonu hizmet üretmek değil, istikamet değiştirmektir.

(Ekrem İmamoğlu) Yalan söylüyor. İBB Meclisi’ne İBB tarafından İstanbul ile ilgili proje getirdiler de AK Parti 1 tanesine hayır dedi mi açıklasınlar.

Yeşil alanları satıyorlardı hayır dedik, parkları imara açıyorlardı hayır dedik. CHP’li belediyelerde LGBT muhabbeti, tutkusu var. LGBT ile ilgili tekliflere her geldiğinde reddediyoruz.

AK Parti döneminde 22 borçlanma dosyası gelmiş, CHP 20’sine hayır demiş. CHP döneminde 50 borçlanma dosyası gelmiş 1 tanesine hayır demişiz. İBB Başkanı mecliste bana cevap veremiyor. Tetikçi medyası var kanallara çıkıp ‘Acıyorum, üzülüyorum’ diyor.

İBB Başkanı çok travmatik bir hâl yaşıyor. İBB Başkanı kentine odaklı bir başkan değil, kendine odaklı bir başkan. İBB Başkanı’nı ilgilendiren İBB’nin masası ve kasası.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin