AK Partili Özhaseki'den canlı yayında doğalgaz faturası açıklaması: 1000 liralık doğalgaz geliyorsa aslında o fatura 4000 liralık. Doğalgazda en ucuz ülkeyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında doğalgaz faturası ile ilgili konuştu. Özhaseki, 1000 liralık bir doğalgaz faturasının aslında 4000 lira olduğunu, yüzde 75’ini devletin karşıladığını açıkladı. Özhaseki, “Doğal gazda en ucuz ülkeyiz. Kesin bu” dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Özhaseki'den canlı yayında doğalgaz faturası açıklaması: 1000 liralık doğalgaz geliyorsa aslında o fatura 4000 liralık.  Doğalgazda en ucuz ülkeyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir canlı yayında doğalgaz faturalarındaki artışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Doğalgazın yüzde 75’ini devlet karşılıyor” diyen Özhaseki, “Doğalgaz bir vatandaşa 1000 liralık geliyorsa aslında o fatura 4000 liralık” dedi.

Faturalara toplam maliyetin yazılmasını isteyen Özhaseki, fiyatları AB ülkeleriyle kıyaslayarak, “Doğal gazda en ucuz ülkeyiz. Kesin bu” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin