AK Partili Mehmet Metiner'den Abdullah Gül'e canlı yayında hodri meydan: Yüreği yetiyorsa kendisi aday olsun

Usta gazeteci ve televizyoncu Erdoğan Aktaş'ın hazırlayıp sunduğu, tv100'de ekranlara gelen Sağlı Sollu programında AK Partili Mehmet Metiner'den çarpıcı sözler geldi. "Millet İttifakının adayı kim olacak?", "6'lı masada neler yaşanıyor?" sorularına yanıt aranan programda Cumhurbaşkanı adayı olarak AK Parti kurucularından olan Abdullah Gül isminin öne çıkmasına Metiner sert çıktı. Metiner, Gül'e; "Yüreği yetiyorsa kendisi aday olsun" diye seslendi.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Mehmet Metiner'den Abdullah Gül'e canlı yayında hodri meydan: Yüreği yetiyorsa kendisi aday olsun

tv100'de ekranlara gelen Sağlı Sollu programında bu hafta Erdoğan Aktaş'ın konukları; AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, Korkusuz Gazetesi yazarı Gürkan Hacır, gazeteci Şaban Sevinç ve hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'ydu.

Programa Mehmet Metiner'in sözleri damga vurdu. "Millet İttifakı'nın adayı kim olacak?" sorusu ve "11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Millet İttifakı adayı olacağı" iddiaları hararetli sözlerin söylenmesine neden oldu.

Abdullah Gül'ün Millet İttifakı'na yönelik açıklamaları ve genel hatlarıyla adaylık tartışmalarındaki yorumlarına ve Gezi Davası kararlarına yönelik eleştirilerine Mehmet Metiner'den çok sert tepki geldi.

Metiner, "Abdullah Gül'ün yüreği yetiyorsa kendisi aday olsun!" diyerek çağrıda bulundu.

İşte Metiner'in Abdullah Gül ve "Millet İttifakı'nın adayı kim olacak?" gündemine dair canlı yayındaki çarpıcı sözleri:

Kaynak: tv100

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin