AK Partili Mehmet Metiner canlı yayında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Gürsel Tekin... tv100'deki Taksim Meydanı'nda ilginç anlar. Gürsel Tekin de Millet İttifakı'nın adayını tarif etti: Aday CHP kimliğini taşıyacak

tv100'de ekranlara, gelen deneyimli gazeteci Gürkan Hacır'ın hazırlayıp sunduğu Taksim Meydanı'nda Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı tartışıldı. AK Partili Mehmet Metiner canlı yayında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Gürsel Tekin olduğunu söyledi, Tekin aday olur, Erdoğan da aday olmazsa oy vereceğini belirtti. CHP'li Tekin ise 'Allah razı olsun' dedi. Tekin de Millet İttifakı'nın adayını tarif etti, "Aday CHP kimliğini taşıyacak" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Mehmet Metiner canlı yayında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Gürsel Tekin... tv100'deki Taksim Meydanı'nda ilginç anlar. Gürsel Tekin de Millet İttifakı'nın adayını tarif etti: Aday CHP kimliğini taşıyacak

tv100'ün sevilen programları arasına giren, deneyimli gazeteci Gürkan Hacır'ın hazırlayıp sunduğu Taksim Meydanı'na AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin ve Diriliş Postası yazarı Murat Özer konuk oldu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının tartışıldığı bölümde ise ilginç anlar ve diyaloglar yaşandı. Metiner canlı yayında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Gürsel Tekin olması gerektiğini söyledi. CHP'li Tekin ise, 'oy verir misin?" diye sordu. Bu soruya Metiner, "Reis aday olmazsa bir oy da bizden olsun" diye yanıt verdi. Tekin ise, "Allah Razı olsun" dedi.

Metiner'in, CHP'li Tekin'e övgülerde bulunması dikkatlerden kaçmadı. İşte programın o bölümü:

Geçmiş dönemde partisinde liyakatsiz milletvekili tercihleri olduğunu belirten Metiner, "Geçmiş dönemde bizim partimizde oldu; aşçısını yapıyor, doktorunu yapıyor." diyerek özeleştiride bulundu. Kendisinin vekil olduğu dönemde liyakatsiz hiçbir liyakatsiz işinin olmadığını söyleyen Metiner, Adıyamanlıları şahit gösterdi. Metiner şunları söyledi:

Liyakat dolayısıyla herhangi bir akrabanın siyasi yakınlıktan biçilmesine karşıyım ama kiçbir liyakatı olmadığı halde sadece ve yalnızca akraba olduğu için milletvekili olunmaz. Geçen sene kendi partimizde gördük bunu.

Metiner'in o sözleri:

CHP'li Tekin Millet İttifakı'nın adayını canlı yayında tarif etti. Tekin, "Aday CHP kimliğini taşıyacak" ifadelerini kullandı.

Tekin, "Kesinlikle şuna emin olabilirsiniz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin dışında bir adayın söz konusu olmayacağını söyleyebilirim. Aday CHP kimliğini taşıyacak. Konuşulan isimler çok kıymetli olabilir ama ana muhalefet lideri dışında bir isim tartışması sıkıntı olur" dedi.

İşte Tekin'in o sözleri:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin