AK Partili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na Atatürk Havalimanı tepkisi. CHP liderinin 2018'deki konuşmasını hatırlattı ve sert çıktı

Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Dağ, "Kemal Bey ve ekibi ne yaparsa yapsın, İstanbul'un Central Park'ı olacak bu proje hayata geçecek ve tüm milletimizin hizmetine sunulacaktır." dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na Atatürk Havalimanı tepkisi. CHP liderinin 2018'deki konuşmasını hatırlattı ve sert çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesine ilişkin, "Kemal Bey ve ekibi ne yaparsa yapsın, İstanbul'un Central Park'ı olacak bu proje hayata geçecek ve tüm milletimizin hizmetine sunulacaktır." ifadelerini kullandı.

AK Partili Hamza Dağ, Atatürk Havalimanı üzerinden yürüyen tartışmalar için ''Kemal Kılıçdaroğlu provokasyon politikasına şimdi de Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak Millet Bahçesi konusunda devam ediyor." dedi.

Dağ, ayrıca Kılıçdaroğlu'na 2018 yılında yaptığı konuşmayı hatırlattı.

Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Hamza Dağ şu ifadeleri kullandı:

Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP, provokasyon politikasına şimdi de Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak Millet Bahçesi konusunda devam ediyor. 29 Ekim 2018’de faaliyete aldığımız İstanbul Havalimanı bugün dünyanın en yoğun ikinci havalimanı olmuştur. Atatürk Havalimanı’nın bulunduğu yere ise ülkemizin en büyük millet bahçesi yapılacaktır. Bu karar, Avrupa’da ve dünyada en çok ağaçlandırma yapan ülkelerden biri olmamızı sağlayan çevreci anlayışımızın bir göstergesidir. Alanda millet bahçesinin yanı sıra gençlerin bilimsel çalışmalarına ev sahipliği yapılacak, sosyal donatı alanlarına yer verilecek ve bölge, toplanma alanı mahiyeti de kazanacaktır. Burada herhangi bir yapılaşma veya imara açılma olmayacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin