AK Partili eski bakan ekran yüzü oluyor! Hangi kanalda program yapacak?

59 ve 60. Hükümetlerde Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan, AK Parti Gaziantep ve Mersin Eski Milletvekili Kürşad Tüzmen televizyon programı yapmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili eski bakan ekran yüzü oluyor! Hangi kanalda program yapacak?

59 ve 60. Hükümetlerde Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan, AK Parti Gaziantep ve Mersin Eski Milletvekili Kürşad Tüzmen televizyoncu oldu. Tüzmen, Haber Global’de farklı bir formatla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Motosikletlere düşkünlüğü bilinen Kürşad Tüzmen, motosikletiyle Anadolu’yu dolaşarak, bir yol hikayesi ve gezi programı yapacak. 'Kürşad Tüzmen’le Benim Şehrim' Ekim ayı başında Haber Global ekranlarında olacak. Tüzmen programında Fethiye’de yamaç paraşütü yapacak, Erzurum’da cirit oynayacak, Kars’ta buz üzerinde balık avlayacak, Çoruh Nehrinde rafting yapacak.

Genel Yayın Yönetmenliğini Faruk Demirel’in yaptığı Haber Global, son olarak Candaş Tolga Işık’la anlaşmıştı Işık, bundan böyle her hafta salı akşamları birbirinden önemli konukları ağırlayacak. 15 Eylül Salı günü başlayacak programın ilk konuğu ise usta televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin