AK Parti'de MYK kadrosu ortaya çıktı. Parti Sözcüsü Ömer Çelik yeni liste sonrası konuştu: Değişimi kucaklayan bir denge içerisinde olmuştur

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası Partinin yeni MYK'sını açıkladı. Çelik "Bizim bütün MKYK'larımız tecrübe ile istikrarın devamlılığını sağlayan aynı zamanda da değişimi kucaklayan bir denge içerisinde olmuştur." dedi. Çelik İsrail Filistin çatışmasına ilişkin ise "Sivillerin kaybına yol açacak şiddetten uzak durulması gerektiğini ifade ediyoruz.  İtidal önemlidir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'de MYK kadrosu ortaya çıktı. Parti Sözcüsü Ömer Çelik yeni liste sonrası konuştu: Değişimi kucaklayan bir denge içerisinde olmuştur

Çelik'in duyurduğu yeni MYK'da şu isimler yer alıyor:

Genel Başkan Vekilleri: Efkan Ala, Mustafa Elitaş

Teşkilat Başkanı: Erkan Kandemir

Seçim İşleri Başkanı: Ali İhsan Yavuz

Tanıtım ve Medya Başkanı: Hamza Dağ

Sözcü: Ömer Çelik

Sosyal Politikalar: Fatma Betül Sayan Kaya

Bilgi İletişim Başkanı: Ömer İleri

Dış İlişkiler Başkanı: Zafer Sırakaya

Siyasi Hukuk İşleri: Hayati Yazıcı

Genel Sekreterlik: Fatih Şahin

Halkla İlişkiler: Belgin Uygur

İnsan Hakları: Hasan Basri Yalçın

AR-GE: Mustafa Şen

Mali İdari İşler: Vedat Demiröz

Çevre ve Şehircilik: Çiğdem Karaaslan

Bilgi ve İletişim: Ömer İleri

Yerel Yönetimler: Yusuf Ziya Yılmaz

Parti genel merkezinde basına kapalı gerçekleşen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı 3 saat 45 dakika sürdü.

AK Parti Sözcüsü Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle 

Yerel seçim mesajı

Muhalefet partilerinde değişim tartışmaları yapılırken, AK Parti ve Cumhur İttifakı toplumun istikrar talebini kucaklayacak siyasi iradeyi göstermektedir. Cumhurbaşkanımız toplantının sonunda MYK üyelerini açıkladı.

Bizim bütün MKYK'larımız tecrübeni ile istikrarın devamlılığını sağlayan aynı zamanda da değişimi kucaklayan bir denge içerisinde olmuştur.

Bundan sonrasında önümüzdeki günlerde ilk MKYK toplantımızı gerçekleştireceğiz. Şimdiye kadar görev yapan arkadaşlarımız, kıymetli görevler icra ettiler. Hepsine teşekkür ediyoruz. Bütün birimlerimiz açısından AK Parti kongresini de gerçekleştirerek yerel seçime hazır hale gelmiştir.

İsrail-Filistin  çatışması

Yakından takip ediyoruz. Prensip olarak her türlü sivil ölüm kaybına karşıyız. Sivillerin kaybına yol açacak şiddetten uzak durulması gerektiğini ifade ediyoruz.  İtidal önemlidir. Karşılıklı olarak şiddetin artması sonucu durum daha vahim olacaktır. Barış ve huzur ortamı gerektiğini ifade ediyoruz. Şiddetin daha fazla tırmanmasından kaygı duyduğumuzu ifade ediyoruz. Tarafları şiddeti tırmandırmaktan uzak durmaya davet ediyoruz."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin