AK Parti hangi kanaldan rahatsız? Sedat Peker-Serdar Ekşi görüşmesinde ortaya çıktı!

YouTube kanalında paylaştığı videolarla gündemden düşmeyen Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Serdar Ekşi görüşmesinde AKP'nin rahatsız olduğu kanalı açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti hangi kanaldan rahatsız? Sedat Peker-Serdar Ekşi görüşmesinde ortaya çıktı!

Sedat Peker, Serdar Ekşi ile görüşmesini paylaştı. Ekşi, AKP'nin önde gelen isimlerinin A Haber'den rahatsız olduğunu açıkladı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker yeni video paylaştı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker yeni bir telefon görüşmesi yayınladı. Lazoil'in sahibi Serdar Ekşi ile gerçekleştiği öne sürülen görüşmede, Ekşi'nin, Peker'e "Reisim ortalık yangın yeri" dediği, Peker'in "hak ettiler" ifadelerini de Ekşi'nin de onayladığı görülüyor.

'PELİKAN'A GİRME'

Peker'in "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi" ifadesiyle paylaştığı videoda Pelikan'a girme tavsiyesi aldığı görülüyor.

Oda TV'nin aktardığına göre; Peker'in "Onlarda var işin içinde nasıl girmeyeyim" sözlerine Ekşi'nin "Ben Süheyb'i aradım Pelikan'ın başı o zaten. Ben burada değilim geleyim görüşelim dedi" dediği kameraya yansıyor.

ALBAYRAK İDDİASI

Ekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kardeşi Turkuaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak için şu iddialarda bulundu:

"Serhat Albayrak medyadan gidecek, TRT ekibi de rahatsız partinin kendisi rahatsız AKP'nin önde gelenleri A Haber'e çıkmıyorlar."

KARAKOLDA DARP

Ekşi'nin, Peker'in avukatını gönderip karakolda bir milletvekilinin darp edilmesi iddiasıyla ilgili hatırlatmasını da onayladığı kameralara yansıdı.

Peker, o sırada "Metin ağabey sözde karakol amirini organize edecekti, ilkin iki kişi kavga edecekti. Öyle bir organizasyon olmayınca karakol amirini ayarlayamadı" derken Ekşi'nin de "Ben oradaydım" ifadelerini kullandı.

Ekşi'nin "Metin Külünk'ün bağlantıları kopuk" dediği kayıtta Peker'in "Nasıl üstü çizilmiş MKYK üyesi" şeklinde konuştuğu görülüyor.

SURİYE KONUSU

Suriye silahları konusunda ise "O malzemeleri yollarken sen yok muydun biz 4 TIR yollarsak 4 TIR da onlar veriyordu. Onlarınkinin dağıtımı biz yapmıyorduk. Onlar Suriye'de başka yerlere veriyordu. Onlar getiriyorlardı silah mı satıyorlardı biz satmadık sen şahitsin. Bizle yolluyorlardı daha önceki gibi sıkıntı yaşanmasın diye. Bu yaptıkları namussuzluk " şeklinde konuşan Peker'e, Ekşi'nin "Doğru doğru" diyerek onayladığı da görüntülerde yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin