AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'a işsizlik tepkisi. Adıyaman'da konuşan ve AK Partili olduğunu söyleyen kişi salondan çıkarıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partisinin Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret etti. Ünal salonda gündemle ilgili konuşma yaparken kendisini dinlemeye gelen partili bir vatandaş, 'Esas sorun işsizlik vallahi ben açım şu anda' tepkisi gösterdi. Vatandaşın sözleri sonrası Mahir Ünal konuşmasını kesti yetkililer vatandaşın koluna girerek salondan çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'a işsizlik tepkisi. Adıyaman'da konuşan ve AK Partili olduğunu söyleyen kişi salondan çıkarıldı

Mahir Ünal, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere Adıyaman'a geldi. İlk olarak Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ı ziyaret eden Mahir Ünal, daha sonra AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda partililere hitap eden Mahir Ünal, HDP Milletvekili Semra Güzel’in ortaya çıkan fotoğrafına, "Devlet, gerektiğinde gerekli enstrümanları kullanarak terörü sona erdirmek için gerekli tedbirleri, önlemleri alır ama bugün CHP, HDP ile seçim ittifakı yapıyor mu? Yapıyor. Peki AK Parti, çözüm sürecinde terörü bitirmek için Cumhurbaşkanımızın o günkü ifadesiyle 'Elini taşın altına koyup gerekirse baldıran zehri içerim dedi mi?' dedi. Peki biz terörü bitirmek için bütün riskleri aldık mı? Aldık. Silahı bıraktırmak için gerekli her şeyi yaptık mı? Yaptık ama karşımızdakiler ne yaptılar? Karşımızdakiler maalesef silahı bırakmak yerine 2015'te 22 Temmuz'da Şanlıurfa'da 2 emniyet görevlimizi şehit ettiler. Biz terörü bitirmek için mücadele verdik, CHP'nin yaptığı gibi seçim ittifakı yapmadık." dedi.

"ESAS SORUN İŞSİZLİK"

Mahir Ünal'ın konuşma yaptığı sırada bir vatandaş, ülkede esas sorunun işsizlik olduğunu söyleyerek yaşadığı sıkıntıları dile getirmeye çalıştı. Vatandaş, "Kendim de AK Parti'deyim. Sayın bakanım ülkede esas sorun işsizlik vallahi ben açım şu anda" diyerek ülkedeki ekonomik krize tepki gösterdi. Vatandaşın sözleri sonrası parti görevlileri şahsın koluna girerek salondan dışarı çıkardı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin