AK Parti Grup Başkanvekili Hamza Dağ'dan seçim anketi açıklaması: AK Parti yükseliş trendinde, bizdeki rakamları söylemek istemiyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili Hamza Dağ tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Seçim anketi sorusunu yanıtlayan Dağ, "Bizdeki şu anki rakamları söylemek istemiyoruz. Çünkü bu bizim tabanımızı rehavete sevk edebilir." dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Grup Başkanvekili Hamza Dağ'dan seçim anketi açıklaması: AK Parti yükseliş trendinde, bizdeki rakamları söylemek istemiyoruz

Meclis açılışında tv100 Ankara'dan çok özel konuklarıyla yayın yaptı. Yayınımıza AK Parti Grup Başkanvekili Hamza Dağ konuk oldu. Seçim anketi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili "Bizdeki şu anki rakamları söylemek istemiyoruz. Çünkü bu bizim tabanımızı rehavete sevk edebilir." ifadelerinde bulundu.

'Buna herkes güler'

tv100'e konuk olan AK Parti Grup Başkanvekili Hamza Dağ'a, tv100 Ankara temcilsi Deniz Gürel sorular yöneltti. Gürel "Sabah saatlerinden bu yana anketler çok tartışılıyor. Kimine göre manipülatif kimine göre gerçekleri veriyor. AK Parti anket partisi. En çok ölçümleme yapan partilerden bir tanesi. Anket sonuçları neyi gösteriyor?" sorusunu yöneltti. Hamza Dağ, CHP'nin, AK Parti ile başa baş gittiği iddialarını reddedip "Buna herkes güler" dedi. "CHP'liler kendini eğlendirmeye devam etsinler" diyen Hamza Dağ, "Anketlerin sonuçları hatta şu anda piyasada anket firması ismini gördüğümde altındaki oranlara bakmam.  Son rakama falan gerek yok. Toplumda söylenen her rakam manüpülasyon içeren rakamlardır." dedi.

'Cumhur İttifakı yükselişe doğrudur'

Hamza Dağ'ın ifadeleri şöyle:

"Trend, AK Parti yükseliştedir. Recep Tayyip Erdoğan yükseliştedir. Cumhur İttifakı yükselişe doğrudur. Bizdeki şu anki rakamları söylemek istemiyoruz. Bizim Haziran ayından bu yana trendimiz tamamen yukarıya dönük ve 2023 Haziran'a kadar bu trend yukarıya doğru devam edecektir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin