AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın suya yüzde 7 indirim talımatı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de harekete geçti! MHP'li belediyelere KDV indirimi talimatı verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Partili Belediyelere suya yüzde 7 indirim talımatı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de MHP'li belediyelere "Su faturalarında KDV'yi yüzde 1'e indirin" talimatı verdi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Genel Başkanı  ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın suya yüzde 7 indirim talımatı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de harekete geçti! MHP'li belediyelere KDV indirimi talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda buldu.

Erdoğan fahiş fiyatlara yönelik zincir marketleri uyardı. "Tüm dolaşan teftiş ekiplerimizle sizlerin sırtınıza bineceğiz. Belediyelerimiz, çarşıyı pazarı denetime alacaklar. Fırsatçılık ve açgözlülüğe geçit vermeyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca suya da yüzde 7 indirim geleceğini söyledi.

Erdoğan'ın AK Partili Belediyelere suya yüzde 7 indirim talımatı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de MHP'li belediyelere "Su faturalarında KDV'yi yüzde 1'e indirin" talimatı verdi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin