AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli'nin acı günü. Ayşe Canikli Giresun'da toprağa verildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli'nin hayatını kaybeden annesi Aişe Canikli, memleketi Giresun'un Alucra ilçesinde defnedildi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli'nin acı günü. Ayşe Canikli Giresun'da toprağa verildi

Ankara'da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden Aişe Canikli'nin cenazesi, Alucra'ya getirildi.

Canikli, Alucra Merkez Ulu Cami'de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Merkez Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Aişe Canikli'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti TBMM Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin