AK Parti 24. dönem milletvekili Turan tv100'de faiz indirimlerini değerlendirdi: Bunun neticesini biz daha sonra göreceğiz

tv100'de yayınlanan Özgür İfade'de Cansu Canan Özgen'in konuğu olan AK Parti, 24. Dönem Milletvekili Ali Turani Şahap Kavcıoğlu dönemindeki Merkez Bankası tarafından yapılan faiz indirimlerini doğru olduğunu söyledi. Turan, “Eğer Sayın Cumhurbaşkanı ‘Faizleri düşürelim, ekonomiyi büyütelim, üretimi artıralım’ dediği zaman bunu yapmamış olsaydı biz maaşları nasıl artıralamı değil, çalışan işyeri, fabrika kalmayacaktı. Bunun neticesini biz daha sonra göreceğiz.” dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti 24. dönem milletvekili Turan tv100'de faiz indirimlerini değerlendirdi: Bunun neticesini biz daha sonra göreceğiz

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, siyasal iletişimci Ferhat Murat, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu.

Turan Şahap Kavcıoğlu dönemindeki Merkez Bankası tarafından yapılan faiz indirimlerini doğru olduğunu söyledi.

Turan Şu ifadelere yer verdi:

Eğer Sayın Cumhurbaşkanı ‘Faizleri düşürelim, ekonomiyi büyütelim, üretimi artıralım’ dediği zaman bunu yapmamış olsaydı biz maaşları nasıl artıralamı değil, çalışan işyeri, fabrika kalmayacaktı. Bunun neticesini biz daha sonra göreceğiz.

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler tv100 faiz ali turan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin