AK Parti 20 Aralık sonrası oylarını artırdı mı? İşte Erdoğan'ın masasındaki son anket

Yeni ekonomi modelinin masaya yatırıldığı AK Parti MYK'sında, 20 Aralık sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmalara ilişkin yaptırılan anket de gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti 20 Aralık sonrası oylarını artırdı mı? İşte Erdoğan'ın masasındaki son anket

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen ve yaklaşık 4 saat süren AK Parti MYK'sında, İnsan Hakları, AR-GE ve Eğitim ile Dış İlişkiler Başkanlığı'nın sunumları ile TBMM Parti Grubu çalışmaları ve TBMM gündemi değerlendirildi.

20 ARALIK SONRASI İÇİN ANKET

DHA'nın aktardığına göre; toplantıda, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, teşkilat eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni ekonomi modeli ve 20 Aralık sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmalara ilişkin yaptırılan anket de toplantıda gündeme geldi.

Yeni ekonomi modelinin ardından yapılan anket sonuçlarına göre AK Parti'nin oylarında artış trendi olduğu öğrenildi. Katılımcılara ekonomide yaşanan sorunların hangi parti tarafından çözülebileceği sorusunun yönetildiği ankette katılımcıların çoğunlukla AK Parti cevabını verdiği, çözecek isim olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isminin öne çıktığı belirtildi.

Ankete göre vatandaşların kur korumalı TL mevduat sistemini olumlu karşıladığı tespiti de yer aldı.

KAZAKİSTAN'DAKİ GELİŞMELER

Dış İlişkiler Başkanlığı'nın sunumunda ise Kazakistan'daki gelişmeler ile Başkanlığın Avrupa'da yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verildi. Toplantıda önümüzdeki dönemde TBMM gündemine gelecek kanun teklifleri ile tekliflere ilişkin öneriler değerlendirildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin