Ajda Pekkan'dan sahne arkasında 'öpüşme' açıklaması

Muğla Bodrum'da sahne arkasında Cenk Eren ile öpüşürken görüntülüleri ortaya çıkan Ajda Pekkan açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ajda Pekkan'dan sahne arkasında 'öpüşme' açıklaması

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve hastalığı atlatan Ajda Pekkan, konser maratonuna kaldığı yerden devam ediyor.

Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sahne aldı. Yaşına rağmen fit görünümüyle genç kızlara taş çıkaran Ajda Pekkan’ın sahneye çıkmadan önce Cenk Eren’le olan görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Cenk Eren’in kendisinden sonra sahneye çıkacak olan 76 yaşındaki Pekkan'ı dudağından öptüğü iddia edildi.

Seyirciler büyük bir merakla Ajda'nın sahne almasını beklerken, sahne arkasında Cenk Eren 76 yaşındaki şarkıcının yanına giderek önce "İyi Sahneler" dileğinde bulundu.

Ajda Pekkan'dan sahne arkasında 'öpüşme' açıklaması

Gündeme oturan bu görüntülerin ardından Ajda Pekkan’dan açıklama geldi.

Ajda Pekkan'dan sahne arkasında 'öpüşme' açıklaması - Resim : 2

"DUDAKTAN ÖPMEDİ"

Ajda Pekkan, Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Dudaktan öpme diye birş ey yok. Hele şimdi pandemi!.. Cenk'in sahnesi bitti, o içeri girerken bende sahneye çıkıyordum. Elimden tuttu, yanağımdan öperek tebrik etti. Dudaktan öpme diye bir şey kesinlikle yok!. Bu tamamen asılsız bir haber." dedi.

"Dudaktan öpme diye bir şey yok. Hele şimdi pandemi! Cenk'in sahnesi bitti, o içeri girerken ben de sahneye çıkıyordum. Elimden tuttu, yanağımdan öperek tebrik etti. Dudaktan öpme diye bir şey kesinlikle yok! Bu tamamen asılsız bir haber."

ZEKİ MÜREN'LE ÖPÜŞMESİ SORULDU

Zeki Müren ile daha önceden dudak dudağa öpüşmelerinin olduğunun hatırlatılması üzerine Süperstar; "Zeki Bey Sanat Güneşi'mizdi. Seneler sonra öyle bir şey olabilir mi? Cenk sadece çalışma arkadaşım. Zeki Müren ile biz yıllarca beraber çalıştık, abi kardeş gibiydik. Gazino dönemi ile bugünler çok farklı..." dedi.

Ajda Pekkan'dan sahne arkasında 'öpüşme' açıklaması - Resim : 3

Ajda Pekkan, Zeki Müren ile öpüşmelerinin de geçmişte aralarında bir uğur olduğunu dile getirerek o dönem ile bu dönemin mukayese edilemeyeceğini söyledi. Pekkan medya da yer alan 'aşk yaşıyorlar' haberlerine ise sadece güldüğünü söyledi.

Ajda Pekkan'dan sahne arkasında 'öpüşme' açıklaması - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin