Ajda Pekkan'dan flaş karar: Artık yapmayacağım

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, sahne dansıyla ilgilen eleştiriler sonrası artık dans etmeyeceğini açıkladı. Pekkan, "Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ajda Pekkan'dan flaş karar: Artık yapmayacağım

Süperstar Ajda Pekkan, sahne dansıyla ilgili sosyal medyadan gelen eleştirilere daha fazla dayanamadı. Eleştiriler sonrası ünlü sanatçı, "Artık dans etmeyeceğim. Vallahi gönlümü kırdılar" yorumunda bulundu.

Süperstar'ın dans ettiği anlar sosyal medyaya düşmüştü. Pek çok sosyal medya kullanıcısı Pekkan'ın enerjisine hayranlığını dile getirirken bazı kesimler sanatçının dansını eleştirdi.

Özellikle sosyal medya fenomeni Tansu Dayan'ın Pekkan'ın dansı taklit ettiği video uzun süre gündem olmuştu.

76 yaşındaki Pekkan dansına gelen yorumlar üzerine "Artık dans etmeyeceğim. Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar" dedi.

Son halini tanıyamadılar

Son olarak, oyuncu Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ile verdiği pozlar gündeme gelen Pekkan'ın yüzünün değişimi uzun süre konuşulmuştu.

Pekkan’ın çiftle çekilen fotoğrafına binlerce yorum yağdı. Paylaşıma gelen yorumlar arasında Süperstar'ın Avcı'dan daha genç göründüğüne dair yorumlar yer aldı.

Ajda Pekkan'dan flaş karar: Artık yapmayacağım

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin