Ajda Pekkan açıkhavayı coşturdu!

Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hem coştu hem coşturdu.

Google Haberlere Abone ol
Ajda Pekkan açıkhavayı coşturdu!

Türk pop müziğinin Süper Star’ı Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hem coştu hem coşturdu.Türk pop müziğinin Süper Star’ı Ajda Pekkan, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında BKMorganizasyonuyla Harbiye Açıkhava Cemil Topuzlu Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. Beyazlar içerisinde sahneye çıkan Ajda Pekkan, konser açılışını eski albümünde yer alan ‘vitrin’ şarkısıyla yaptı. En hareketli parçalarıyla izlemeye gelenleri yerlerinden oynatan Pekkan, repertuarında duygusal parçalarına da yer verdi.



Sesi, dansçıları ve şarkıları ile izlemeye gelenleri kendine hayran bırakan Süper Star, hem görüntüsü hem de performansıyla dikkat çekti.Süper Star Ajda’yı dinlemeye gelenler arasında ENBE Orkestrası’nı yöneten müzisyen Behzat Gerçeker, yapımcı Erol Köse, manken Nilay Dorsa gibi ünlülerde vardı. Behzat Gerçeker, her zaman sahnede olduğunu bu seferlikte seyircilerin arasında yer aldığını dile getirerek, “Bugünde seyretmek istedik hep çalacak değiliz ya” diye konuştu.



Ajda Pekkan’ı en ön sırada dinleyen Erol Köse ise, “Yıllara, aylara meydan okuyan Süper Star’ı dinlemeye geldik. Ajda’nın ve Tarkan’ın konserlerine geldim. Bana göre star, Tarkan ve Ajda’dır. Bu yüzden bu kişilerin konserine geliyorum. Diğerleri şöhrettir, sanatçıdır ama bana göre star olmak başka bir şeydir” dedi.



Ajda Pekkan’ı dinlemeye gelen vatandaşlar ise, “Sanatçılardan takip ettiğimiz birkaç insan var. Onlar içerisinde Ajda Pekkan en ön sıralarda geliyor. Onu çok seviyoruz” şeklinde konuştu.





İHA

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin