Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman? Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda yarışan Beşiktaş, ikinci maçında Ajax ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, Hollandalı rakibi karşısında galibiyet için uğraşırken, Ajax ise sahadan puan alarak ayrılmanın peşinde olacak. Futbolseverlerin merakla beklediği Ajax Beşiktaş maçı ile ilgili detaylar ise merak ediliyor. İlk maçında Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, sahadan 2 – 1 mağlup olarak ayrıldı. Peki, Ajax – Beşiktaş maçı ne zaman? Ajax – Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Google Haberlere Abone ol
Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman? Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Futbolseverlerin nefeslerini tuttuğu Ajax Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında resmen gövde gösterisine çıkan Ajax, rakibi olan Sporting Lizbon’u 5 – 1’lik skorla mağlup etti. Beşiktaş ise ilk maçında Borussia Dortmund karşısında sahadan yenilgiyle ayrıldı. Peki, merakla beklenen Ajax Beşiktaş maçı ne zaman? Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında deplasmanda Sporting Lizbon’u 5 - 1 ile yenen Ajax, ligde de yoluna namağlup lider olarak devam ediyor. Ligde son maçında sahasında Cambuur’u 9 - 0 ile geçen Ajax, topladığı 13 puanla zirvede oturuyor.

 Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman? Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında sahasında Dortmund’a 2 - 1 kaybeden Beşiktaş ise, ligde de Ajax gibi namağlup bir şekilde liderliğini koruyor.

İki takım, tarihlerinde daha önce 4 kez karşı karşıya gelmiş ve bu maçların hepsinden Ajax galip olarak ayrılmıştı. Son olarak 2 Kasım 1993 tarihinde Kupa Galipleri Kupası 2. Tur rövanş maçında Ajax, deplasmanda Beşiktaş’ı 4 - 0’lık skorla mağlup etmişti.

AJAX – BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman? Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu 2. maçında Ajax sahasında Johan Cruyff (Amsterdam) Arena’da Beşiktaş’ı konuk edecek. 28 Eylül 2021 Salı akşamında saat 19.45’te başlayacak Ajac Beşiktaş maçı, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ?

Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman? Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 3

Ajax Beşiktaş maçını futbolseverler Azerbaycan televizyonu CBC Sport kanalından şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Muhtemel 11’ler

Ajax: Pasveer, Mazouri, Timber, Martinez, Tagliafico, Alvarez, Gravenberch, Berghuis, Tadic, Haller, Neres

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Umut, N'Sakala, Josef, Kenan, Oğuzhan, Salih, Rıdvan, Batshuayi

AJAX FORMDA

Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman? Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 5

Kendi ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan Amsterdam ekibi, bu maçlarda toplam 35 gol atıp, sadece 2 gol yedi. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta deplasmanda Sporting Lizbon'u 5-1 yenen Ajax, ligde de farklı galibiyetler alıyor. Lizbon maçından 3 gün sonra Eredivisie'de Cambuur'u 9-0 gibi çok farklı bir skorla geçen Hollanda ekibi, peşinden Fortuna Sittard'a 5 gol attı. Kırmızı beyazlılar son lig maçında da Groningen'i 3-0'la geçti. Ajax bu sezon oynadığı 8 maçın 4'ünde 5 gol, birinde de 9 gol attı.

BEŞİKTAŞ'IN DEVLER LİGİ'NDEKİ 46. MAÇI

Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman? Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 6

Beşiktaş, Ajax karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 46. mücadelesini yapacak. Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 8. kez mücadele edecek siyah-beyazlı takım, yaptığı 45 karşılaşmada rakiplerine 13 kez üstünlük kurdu. 9 maçta berabere kalan Beşiktaş, 23 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi'nde rakip filelere 44 gol bırakan siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 85 gol gördü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin