Ailenin avukatı açıkladı: Ceset Elif Sultan'a ait değil

Elif Sultan Kalsen'in ailesinin avukatı, "O ceset Elif Sultan'a ait değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ailenin avukatı açıkladı: Ceset Elif Sultan'a ait değil

Sultanahmet'te, dün akşam Turizm Polisi Şube Müdürlüğü'nde bombalı saldırı eylemini gerçekleştiren kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda bekletiliyor. Bombalı eylemi gerçekleştiren kişinin Elif Sultan Kalsen olduğu haberi üzerine cenazeyi teşhis etmek için Adli Tıp Kurumu'na Kalsen'in annesi ve babası geldi. Mehmet ve Şirin Kalsen çifti avukatlarıyla birlikte Adli Tıp Kurumu'ndaki güvenlik görevlileri tarafından içeriye alındı.



CESET ELİF SULTAN KALSEN'E AİT DEĞİL"



Yaklaşık yarım saat sonra Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan aile adına gazetecilerin sorularını yanıtlayan avukat Ebru Timtik, bombalı saldırıyı gerçekleştiren kişinin cesedinin Elif Sultan Kalsen'e ait olmadığını belirterek, “İçeride savcı beyin nezaretinde bize bir kadın cesedi gösterildi. Beyaz tenli, 163 cm boylarında bir kadın cenazesiydi gördüğümüz. Elif Sultan Kalsen'in annesi ve babası geldiler. O kadının cesedine baktılar. Ancak o kadının cesedi Elif Sultan Kalsen'e ait değil" dedi.



“AİLESİ İRTİBAT KURAMAMIŞ"



'Elif Sultan Kalsen'in nerede olduğunu biliyor musunuz' sorusuna Ebru Timtik, “Bu konu hakkında bir bilgim yok. Ailesi kısa bir zaman önce irtibat kuramamış. O yüzden emin olamadılar. Basında oluşan haberlerden ötürü emin olamadılar. Bu sebeple biz de gelip emin olmak istedik" diye konuştu. 

Kalsen ailesi, daha sonra Adli Tıp Kurumu'ndan ayrıldı. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin