Ailelerin sırları sizi tepetaklak edebilir! Kadar'ın ilk tiyatro oyunu Eksik renkli bir galayla seyirciyle buluştu

Levent Can, Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca’nın rol aldığı, Kadar yapımı Eksik, renkli bir gala ile seyirciyle buluştu. Galaya birbirinden ünlü isimler katıldı. Oyunda hayattan vazgeçmiş bir baba, o babaya hayatı boyunca bilenmiş bir oğul ve o oğula şefkatle yaklaşan ama yorulmuş bir sevgili yer alıyor. Oyun hem baba ve oğlun hem de iki sevgilinin çatışmaları üzerinden ilerlerken, anlamadan hareket etmek, bilmeden yargılamak gibi konuları ele alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ailelerin sırları sizi tepetaklak edebilir! Kadar'ın ilk tiyatro oyunu Eksik renkli bir galayla seyirciyle buluştu

Kadar’ın ilk tiyatro oyunu Eksik, seyirciyle buluştu. Maximum UNIQ Box’ta gerçekleşen galaya, Esra Dermancıoğlu, Cengiz Bozkurt, Tolga Sarıtaş, Sahra Şaş, Ömer Faruk Sorak, Birol Namoğlu, Derya Beşerler, Yasemin Szawlowski, Berkan Karabulut, Lale Onuk, Ali Yağcı, Hanzade Durmuş, Anta Toros, Suna Keskin ve Serra Pirinç gibi birçok ünlü isim katıldı.

TEPETAKLAK EDEN AİLE SIRLARI

Levent Can, Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca’nın sahneyi paylaştığı oyunda hayattan vazgeçmiş bir baba, o babaya hayatı boyunca bilenmiş bir oğul ve o oğula şefkatle yaklaşan ama yorulmuş bir sevgili yer alıyor. Oyun hem baba ve oğlun hem de iki sevgilinin çatışmaları üzerinden ilerlerken, anlamadan hareket etmek, bilmeden yargılamak gibi konuları ele alıyor.

Metin (oğul), annesinin bir trafik kazası sonucu komada olduğunu haber vermek için babası Kartal’ın yanına, Datça’daki çiftlik evine gelir. Kartal sıcaklardan, Derya telefonun çekmemesinden yakınır. Metin’in ise tek isteği hayatındaki ilişkileri yoluna koymaktır. Yirmi dört saat içinde her şey tepetaklak olur. Geçmişten gelen sırlar, aile içi hesaplaşmalar, gidenler, kalanlar ve zaten hep eksik olanlar…

Ailelerin sırları sizi tepetaklak edebilir! Kadar'ın ilk tiyatro oyunu Eksik renkli bir galayla seyirciyle buluştu

‘EN AZINDAN BİRBİRİMİZE SARILABİLİRİZ’

Gala sonunda oyun, salonu dolduran seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. Oyunun yazarı ve yönetmeni Aksel Bonfin, gala sonunda sahneye çıkarak ekibine ve seyircilere teşekkür etti. İçinden geçtiğimiz günlerde gündemdeki olaylar sebebiyle galaların biraz buruk olduğunun altını çizen Bonfin, “Hiçbir şey yapamıyorsak da birbirimize sarılabiliriz. Oyunda da anlatmaya çalıştığımız gibi.” dedi.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin