Aile dizisinde neler oldu? Aile 4. bölüm full izle, Aile 5. bölüm fragmanı izle

Son bölümde Devin'in evlenme teklifinden sonra Aslan ve Devin, birbirlerini daha yakından tanımaya karar vermişti. İşte Aile 4. bölüm izle ekranı kesintisiz full izle

Google Haberlere Abone ol
Aile dizisinde neler oldu? Aile 4. bölüm full izle, Aile 5. bölüm fragmanı izle

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde yer aldığı reytin rekortmeni Aile dizisinin hayranları "Aile izle tek parça" ile dizinin son bölümünü izlemek ve detaylı bilgi sahibi olmak için araştırma yapıyor. İşte Aile dizisinin 4. bölümü ve 5. bölüm fragmanı. 

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Show TV'nin yeni dizisi Aile'nin yeni bölümünde ilişkileri büyük bir çıkmaza giren Aslan ve Devin, kendilerini ayrılığın eşiğinde bulurlar.

Aile dizisinde neler oldu? Aile 4. bölüm full izle, Aile 5. bölüm fragmanı izle

Yeni bölümde hazırlanan evlilik sözleşmesine karşılık, Devin'in de bir şartı vardır. Tüm gelişmeleri takip etmek için 4. bölüm izle ekranı ile Show TV'de yerini alan Show TV dizi izle ekranı ile siz de Aile dizisini tek parça halinde izleyebilirsiniz.

AİLE SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Devin'in evlenme teklifinden sonra Aslan ve Devin, birbirlerini daha yakından tanımaya karar verirler. Çiftlikte çıkan bir kriz, Aslan'ı Devin'in içindeki potansiyelle; ertesi gece yaşanacak tatsız bir olay ise Devin'i Aslan'ın karanlık tarafıyla tanıştırır. Yaşananlar, Aslan ve Devin'in ilişkilerini sorgulamalarına neden olsa da ikisi de birbirine karşı koyamaz.

Aile 5. Bölüm 1. Fragmanı | "Aslanın derler ki kuyruğunu tutma, tuttuğun zaman da bırakma!"

Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenler için Aile 4. Bölüm İzle

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin