Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile dizisi çiftlik evi nerede? Aile dizisinde neler oldu? Aile 5. bölüm tek parça izle

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile, Show TV'de 5. bölümüyle ekrana geldi. Herkes dizinin nerede çekildiğini sorgulamaya başladı. İşte Aile dizisinin çekildiği yerler ve 5. bölüm tek parça izleme linki.

Google Haberlere Abone ol
Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile dizisi çiftlik evi nerede? Aile dizisinde neler oldu? Aile 5. bölüm tek parça izle

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile, Show TV'de 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin hayranları hem 5. bölüm izleme linkini hem de dizinin çekim mekanlarını merak ediyor. İşte diziye dair detaylar...

AİLE DİZİSİ 5. BÖLÜM KONUSU

Çiftliğe yapılan silahlı saldırıyla birlikte Devin, hayatının belki de en zor günlerini yaşarken sadece bir kişinin desteğine ihtiyaç duyar: Aslan.

Ancak Aslan yerine kendini bir koruma ordusuyla bulur. Hülya ise başta Devin olmak üzere aile üyeleri üstündeki baskıyı iyice artırır. Saldırıyı kimin düzenlediği bulunana kadar çiftlikte güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılır.

Soykan ailesinin karanlığıyla yüzleştikçe Aslan'a dair inandığı doğruları sorgulamaya başlayan Devin, bir cevap bulmak için Cihan'ın kapısını çalar. Aslan'ı tanımaya çalışırken kendi içindeki karanlıkla da tanışacaktır.

Aslan'ın odağında ise Eko'yu vuran kişiyi bulmak vardır. Bu saldırıdan menfaati olabilecek herkes Aslan için şüphelidir.

Sonunda perde aralanır… Aslan, saldırıyı düzenleyen kişinin kim olduğunu bulur. Şimdi intikam vaktidir. Ancak Devin, Aslan'dan bu işi bir kan davasına dönüştürmemesi için söz vermesini ister. Hülya; Aslan ve Devin'i çiftliğe getirmek için planlarını işletirken acaba Aslan, Devin'e verdiği sözü tutabilecek midir?

AİLE 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AİLE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aile dizisinin çekimleri, İzmir'in Konak, Alsancak, Çeşme ve Gaziemir ilçelerinde yapıldı.

Dizi İstanbul'da çekilirken, dizinin çiftlik evi sahneleri ise Reşadiye’de çekiliyor.

Aşçılık eğitimi alan Kıvanç Tatlıtuğ, zaman zaman yaptığı yemekleri sosyal medyadan da paylaşmıştı.

AİLE DİZİSİ KONUSU

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aslan'a, Serenay Sarıkaya'nın da Devin karakterine hayat verdiği dizi, varlıklı bir aile olan Soykanlar'ın başına geçen Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin