Aile Bakanı dizide oynadı

Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, hangi diziye konuk oldu? İşte yanıtı...

Google Haberlere Abone ol
Aile Bakanı dizide oynadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, "Aile ve çocuk dostu ekran" konusuna dikkat çekmek için TRT'de yayımlanan "Baba Candır" dizisinde rol aldı



Sabah'ta yer alan habere göre, TRT'de yayımlanan "Baba Candır" isimli diziye konuk olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, dizide aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetler hakkında bilgilendirme ve yönlendirme sağlayan ALO 183 sosyal destek hattı hakkında bilgiler aktardı. 



'BU TÜR DİZİLER ÖNEMLİ' 



Dizinin bir sahnesinde koruyucu bir aileye teşekkür ederek, koruyucu aile olmanın önemine dikkat çeken Bakan Ramazanoğlu, "Çocukluğum da böyle bir Rum evinde geçti. Hem Alaçatı'da Çeşme'deki dedemlerin evi, yaklaşık 200 yıllık üç katlı bir evdi. Denizli'de oturduğumuz ve doğduğum ev de eski bir Rum eviydi, üç katlı" dedi. Değerlerin korunduğu bir ailenin öneminden bahseden Ramazanoğlu, aile dizilerinin ekranlarda daha fazla yer alması gerektiğini belirterek "İçerisinde şiddet olmayacak, insanlık dışı şiddeti öğretecek sahneler olmayacak. İnsanlık vahşetinin sergilendiği görüntüler olmayacak" diye konuştu. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin