Ahu Yağtu, Kardeşlerim ile ekrana dönüyor

Yapımına NGM’in imza attığı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı atv’nin yeni dizisi “Kardeşlerim”in başrol oyuncularından Ahu Yağtu, projeye ait özel açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ahu Yağtu, Kardeşlerim ile ekrana dönüyor

"İzleyicinin hikâyesini öğrendikçe anlayacağı, çoğu zaman yaptıklarına hak vereceği, bazen hiç umulmadık durumlar yaratabilen bir kadın."

Cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Suzan karakteri ile yolunun kesişmesini ise güzel oyuncu şöyle anlatıyor:

"Esasında Suzan karakteriyle Eylül’de tanıştık. Aralık sonu gibi çekimlere başladık. İnanın sete çıkmak için 3 ay bekledim. Bu bekleyiş heyecanımı fazlasıyla tırmandırdı. İlk andan beri beni yakalayan bir karakter oldu; o zamandan beri de bu karakterin doğması için sabırsızlanıyordum. Bakalım izleyici Suzan'la buluşunca neler hissedecek?"

Karakterinin sürprizlerle dolu olduğunun altını çizen Yağtu, Suzan hakkında merak edilenleri de paylaştı; “Suzan, çok güçlü bir kadın değil, sürprizli bir karakter…"

Başarılı oyuncu, Suzan’ın görünenin ardında pek çok duyguyu içinde yaşaması, kimselere bir şey yansıtmadan ayakta durmaya çalışması ve sürprizli biri olması karakteri kabul etmesinde etkili olduğunu, hikâyede ise izleyiciyi nelerin beklediğini şöyle özetliyor;

“Hikâyemizin dramatik yapısı ve çatışmaları çok yüksek. Tüm izleyicinin kendinden bir şeyler bulacağı, insan olmanın, iyi ya da kotu olmanın, hayattaki dengesizliklerin haksızlıkların, çaba ve sevginin gücünün işlendiği bir hikâyemiz var.”

Ahu Yağtu, Kardeşlerim ile ekrana dönüyor

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin