Ahmet Nur Çebi'den takıma yeni katılan isimler hakkında itiraf

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çebi transfer süreci hakkında, "Transferde hata yaptığımızı düşünmüyorum. Bu çocuklar yeni bir araya geldiler. Hepsinin geçmişi belli. Takımı irdelediğimiz zaman, takımın kötü olmadığını göreceksiniz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Nur Çebi'den takıma yeni katılan isimler hakkında itiraf
Arşiv

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçime kısa süre kala gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Daha önce seçimde aday olmayacağını açıklayan Ahmet Nur Çebi yapılan transferler hakkında, ''Transferde hata yaptığımızı düşünmüyorum. Bu çocuklar yeni bir araya geldiler. Hepsinin geçmişi belli. Takımı irdelediğimiz zaman, takımın kötü olmadığını göreceksiniz" dedi. 

Çebi sözlerinin devamında, "Seçim kararı aldıktan sonra Aboubakar ve diğer oyuncular bırakmamam için mesaj attılar. Ben onlardan razıyım. Oyuncuların hepsiyle görüşüyorum. Maç seyahatlerine katılmayı düşünmüyorum. Açıkçası kırgınlıklarım var. Ben son günüme kadar oyuncularımı tek tek otobüse bindirmeye devam edeceğim. Vazifemi yerine getiriyorum'' ifadelerini kullandı. 

FİKRET ORMAN AÇIKLAMASI

Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'ın gündeme getirdiği davalar hakkında; "Açılan dava sayısı 13. Ben açmıyorum, hukuk servisi süreci yönetiyor. Benimle ilgili açılmış davada, ben gittim ve bedelini ödedim. Bu davaların 5 tanesinden zaman aşımı sebebiyle davayı kazanmış. 'Ben davayı kazandım' diyor, zaman aşımını katmıyor. Algı yaratmayacaksınız, haklı çıkmışsınız gibi. Bu yargılama bitmeden kimse aklanmış sayılmaz. Ben camianın isteğini yerine getirdim, camiaya karşı alnım ak. Fikret Orman, önce sonuçları bekleyecek. Davayı ben değil, Beşiktaş açıyor. Biz Fikret Orman ile abi ve kardeş gibiydik. Bana abi derdi, ben de başkanım derdim. Benim burada olmamdan rahatsız olan herkes Fikret Orman'ı doldurdu. Sonrasında başka bir noktaya geldik. Bir konuşmasında 'babasına sorsun' diyor. Babamın dediği tek şeyi yapmadım, o da bana seçime Fikret Orman ile girmememi söyledi. Dinlemedim, babama büyük bir özür borcum var. Ben babama sormadan bir şey yapmıyormuşum, 'babacığım' diyormuşum... Bunlar bel altı laflar" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin