Ahmet Nur Çebi: ''Weghorst’tan henüz olumlu bir cevap alamadık ama ekonomik olarak el sıkıştık''

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Nur Çebi: ''Weghorst’tan henüz olumlu bir cevap alamadık ama ekonomik olarak el sıkıştık''

Beşiktaş ile elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketi Papara arasındaki sponsorluk imza töreninde konuşan Ahmet Nur Çebi önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

“Yeni seçilen TFF yönetimine destek vereceğiz, bunu hem Türk futbolu hem de kulübümüz adına yapmamız gerekiyor. İtiş kakış olduğunda Türk futbolu zedeleniyor. Baştan beri kurumların istifa etmesi gerektiğini söyleyenlerdenim, umarım tüm kurullar istifa ederler.”

“Kural olarak konu aşıldı. Ekonomik olarak da aşılması gereken bir sürece başlayacağız Atiba’yla. Umarım bu süreci onun da istediği şekilde geçirirsek, Atiba bizimle bir yıl daha devam edecektir.”

Weghorst’tan henüz olumlu bir cevap alamadık ama ekonomik olarak el sıkıştık. Tahminimce beklediği bazı kulüpler var ama serbest olduğumuzu, alternatiflerimizin olduğunu kendisine bildirmek istiyorum. Başkasıyla sözleşme yapmazsak, önceliği ona verebiliriz.”

Muleka ve Muleka gibiler gündemimizde var. Tek alternatif değil ama o da var. Beğendiğimiz bir futbolcu.”

"Beşiktaş olarak adaletin ve vicdanın olduğu her yerde varız. Fenerbahçe'nin 29 şampiyonluk talebi, adalet ve vicdan için yapılıyorsa buna destek veririz. Ama orada amaç, formamızda fazla yıldız olsun düşüncesiyse gerek yok."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin