Ahmet Nur Çebi Kaan Ayhan ve Cenk Tosun'u açıkladı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kaan Ayhan ve Cenk Tosun'u transfer etmek istediklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Nur Çebi Kaan Ayhan ve Cenk Tosun'u açıkladı

Gedson Fernandes'le ilgilendiklerini belirten Ahmet Nur Çebi, "Galatasaray'la transferde tatlı bir rekabet yaşadık. Gedson istediğimiz bir futbolcuydu ama ansızın birden Pjanic ortaya çıktı. Diğer konuyu durdurduk ve Pjanic transferini gerçekleştirdik. Biz bir tek onların Gedson'uyla ilgilendik, onlar bizim ilgilendiğimiz birçok futbolcuyla ilgilendiler." dedi.

Galatasaray'ın açıkladığı hakemlerin veri tablosu hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi, "Algı yaratılmaktan bahsediliyor. Algının ta kendisi olur bu. Bu, TFF'nin yapacağı şey. Bunun kulüp tarafından neden açıklandığını, arkasında ne yattığını bilmiyorum. Algı yaratmanın bir anlamı yok." ifadelerini kullandı.

TRT Spor'a konuşan Çebi, transfer çalışmalarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

Larin konusundaki bilgiler doğru. Ücretiyle ilgili konuşuyoruz, bana göre istedikleri yüksek. Kabul ettiği takdirde el ele, kol kola devam edeceğiz. Olmuyorsa yolu açık olsun, Dorukhan'da olduğu gibi. Ocak ayına gelmeden, Vida'nın yeni sözleşmesini gündemimize almayı düşünüyoruz.

Kaan Ayhan. Ocak ayı geldiğinde onun için düşeriz yollara. Kaan Ayhan ve Cenk Tosun haricinde ocak ayı için transfer düşünmüyorum. Cenk Tosun'a benim sözüm var. Çok da severim, katkı vereceğini de düşünüyorum. Ona sözümüz var, o isterse Beşiktaş'ta kapımız ona açık.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin