Ahmet Nur Çebi başkan adaylığını duyurdu

Ahmet Nur Çebi, mayıs ayındaki Beşiktaş seçiminde aday olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Nur Çebi başkan adaylığını duyurdu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sportif direktörlük görevine Ceyhun Kazancı'nın getirildiğini, teknik direktörlerinin ise Önder Karaveli olduğunu söyledi.

Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş'ta yapacak çok işim var. 2.5 yıl ağır temizlik yaptım. Bu saatten sonra proje uygulama zamanı. Beşiktaş'ın menfaati için proje uygulamaya devam edeceğim. Yönetimde tek tük ufak tefek değişiklik olabilir. Mayıs ayında yapılacak seçimde başkanlığa adayım. Yoruldum, ama bırakmayacağım." dedi.

Ahmet Nur Çebi, "Önder Karaveli, Beşiktaş'ın teknik direktörü. Allah sağlık, sıhhat, huzur, başarı verdiği müddetçe yerinde olmaya devam edecektir. Bizim görevimiz de ona destek olmaktır. Planımız burada. Beşiktaş'ın çocuklarının sözleşmesi, Beşiktaş'ta istedikleri kadar olur." ifadelerini kullandı.

SPORTİF DİREKTÖR KAZANCI, TEKNİK DİREKTÖR KARAVELİ

Ceyhun Kazancı ve Önder Karaveli'nin yeni pozisyonlarını açıklayan başkan Ahmet Nur Çebi, "Futbol AŞ'nin başına getirilen sportif direktörümüz Ceyhun Kazancı ve teknik direktörümüz Önder Karaveli yanımda bulunuyor. Şu andan itibaren Ceyhun Kazancı'ya sportif direktör olarak atama yaptığımızı kamuoyuna arz ediyorum. Futbolu bilen birilerine teslim edin, profesyonellere teslim edin diyorlar. Biz de bunu yapıyoruz.  Ceyhun Kazancı camia için bir şanstır. Özkaynağa dayalı bir projeyi başlattık, yürütüyoruz. Kendisine güvendiğimi, güvenmeniz gerektiğini ısrarla ifade ediyorum. Beyefendi Galatasaray Lisesi mezunuymuş. E beyefendi bir liseden mezun olacak. Galatasaray Lisesi'nde Beşiktaşlı olmak çok zor. Bu tür eleştirileri çok çirkin buluyorum. Bakarsınız Galatasaray Lisesi'nin yarısı Beşiktaşlı olur, Ceyhun Bey'den görüp. Biz şansımızı deneyelim. Kendisini tebrik ediyorum. Futbolun içinden geldiğini bildiğim için, kendisini bu göreve getirdiğimi kamuoyunun bilmesini istiyorum. Kazancı'nın bundan sonrası için eleştirilmesini anlayabilirim ama geriye dönük eleştirilmesine şiddetle karşı çıkacağım" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ, KARAVELİ'YLE DEVAM EDECEK"

Basın mensuplarının sorduğu teknik direktör sorularının polemiklere yol açtığını belirten Çebi, "Günlerdir hoca daha gelmedi, hocanın durumu ne olacak diye sorular geliyor. Başkan olarak çıkıyorum, Beşiktaş, Karaveli'yle devam edecek diyorum, yine soruyorlar. Önder Karaveli'nin Beşiktaş teknik direktörü olduğunu bildikleri halde, bunu hala polemik konusu yapıyorlar. Sizler para kazanırken, bir başkasının hak ve hukuklarını yok sayamazsınız. Önder Karaveli hocam, Beşiktaş altyapısında çok önemli işlere imza attı. Beşiktaş artık özkaynaklarından beslenen, plan ve proje başlatmıştır. Hocamızla beraber altyapıda neler yapacağımızı ifade ettik. Beşiktaş'ın ekonomik anlamda dahi olsa bu meyvelerden faydalanacağını ifade etmek istiyorum. Önder Karaveli hocam önemli bir projede bizimle birlikte olacaktır. Hocamız şu anda teknik direktörümüzdür. Bu projenin bir parçası olmaya devam edecektir. Altyapıda dünya kadar çocuk yetiştirebilirsiniz. Ama onlara şans vermek, ayrı bir meziyettir. Bunu yapan hocaya da, sportif direktöre de, başkana da Beşiktaş camiasının sabır göstermesi gerekmektedir. Klavye müptezelleri var. Hiçbiri Sergen hocayı akıllarına getirmemiş ama Sergen hocayı biz getirdiğimizde, şampiyon olduğumuzda, bizi bu başarının dışında tutan insanlara sesleniyorum. Artık yazmak, çizmek yerine, genel kurullarda konuşmanızı istiyorum. Bir müjde vereyim buradan da. Altyapıdaki arkadaşlarımızın birkaç ay içerisinde, projeler tamamlandı ve çizildi, o çocuklarımıza daha sağlıklı imkanda çalışabildikleri bir yer imkanı sağlayacağız" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin