'Ahmet Kural, Sıla'ya çamur atıyor!'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Ahmet Kural, Sıla'ya çamur atıyor!'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Ahmet Kural çamur atıyor!



Sıla ve Ahmet Kural’ın aşkına en son gıptayla bakılıyordu. Özellikle Kural’ın Sıla’ya baktığı fotoğraf kadınların hayali olmuştu. Şimdi her şey tersine döndü. Konsey bu olayı nasıl değerlendiriyor? Hiçbir şey göründüğü gibi değil mi? Yoksa bugüne gelinceye kadar başka şeyler yaşandı mı?



Cengiz SemercioğluDemek ki hiçbir fotoğraf göründüğü gibi olmayabiliyormuş.

Büyük aşk, büyük tutku denilen fotoğrafın altından son yılların –ünlüler dünyasında- en büyük şiddeti çıktı. Ahmet Kural özür bile dilemeyi beceremeyerek kariyerine büyük zarar verdi. Yapı Kredi’yi de tebrik ediyorum, hukuki sürecin sonunu bekleyeceğiz diye top çevirmediler, cart diye reklam sözleşmesini yırttılar. Erkekler bu örnekleri gördükçe eline, beline, diline hakim olmayı sonunda öğrenecek. Öğrenmezsen bunları yaşarsın...



Onur Baştürk: Bir fotoğraf karesine bakarak “Aman da ne büyük ne tatlı bir aşk” demek gerçekten aldatıcı. Her aşk kendine göre büyüktür zaten, yaşayanlara öyle gelir. Ama burada başka bir olgu var: Şiddet. Daha doğrusu şiddeti normalleştirmiş bir adam.

Dolayısıyla beş dakika önceki fotoğrafta sevgiyle bakıp beş dakika sonra içinden kadını evire çevire dövmek geçiyorsa, o zaman bu aşka gıptayla bakılmasın ne olur.



Ömür Gedik: O fotoğraftaki romantik adamın aşk dolu olduğu düşünülen bakışları bu son olaylardan sonra şiddete meyilli adamların bakışlarıyla karşılaştırılır oldu. Nereden nereye...

Hastalıklı aşklar vardır. Aşkın ve tutkunun yoğunluğu kıskançlık ve öfke duygularını da körükler ve istenmeyen kavgalar yaşanabilir. Ahmet Kural’ın durumu da böyle sanırım.



'Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim' Son bir açıklama daha yapıp Sıla’dan özür dileyen Ahmet Kural ardından şu garip cümleyi ekledi: “O gece, benimle paylaştığı şeyleri itidalli şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim.” Kural, uyguladığı şiddeti haklı göstermek için çamur mu atıyor?



Onur Baştürk: Evet, resmen çamur atıyor. Şiddetin gerekçesi, mazur gösterici bir nedeni olmaz.

Ahmet Kural bu olayla beraber duvara tosladığı için son çare olarak tribünlere oynamayı seçmiş.

“Ahlaksız şeyler duydum, dayanamadım patlattım bir tane” demeye getiriyor.

Ama artık tribünler de yemiyor böyle şeyleri.



Ömür Gedik: Keşke pişmanlığını bir bahaneye yaslanmadan dile getirseydi. Öfkenin, dayağın, şiddetin ne olurda olsun bahanesi olamaz çünkü.

Şiddetle karşısındakini yola getirmeye çalışan, öfkeyle karışık kıskançlık üzerinden ilerleyen erkeklerin bahanelerle ve yapılan yanlışı hafifletmeye yönelik cümlelerle süslenmiş özürleri hiç samimi gelmiyor.



Cengiz Semercioğlu: Bu Ahmet Kural’ın acizliğini bir kez daha gösteren bir açıklama oldu. Tipik kendine güvensiz, güçsüz erkek sendromu işte...

Sana ne demiş olabilir? Neyi ima ediyorsun?

Neden hâlâ özür dilerken bile bel altından vurmaya çalışıyorsun? Tut ki, “Seni aldattım” desin... “Allah seni bildiği gibi yapsın” dersin vurur kapıyı çıkarsın.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



 



Sıla'nın avukatından Ahmet Kural'ın avukatına jet yanıt!



Ahmet Kural'ın avukatından sert açıklama!



Sıla'nın Ahmet Kural'la ilgili savcıya verdiği ifade ortaya çıktı!



Ahmet Hakan: 'Öyle rezil bir açıklama yapmışsın ki...'



Sıla’nın avukatından yeni dilekçe geldi!



Sıla'nın darp raporu ortaya çıktı!



'Tekamülüne bir araç hediye edebildiysem ne ala'



Ahmet Kural, Sıla soruşturmasında WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı!



Yapı Kredi'den flaş Ahmet Kural kararı!



Ahmet Kural: Başta Sıla olmak üzere bütün kadınlardan özür diliyorum



Sıla'nın avukatından açıklama: Bizi aradığında da olayın şokunu yeni atlatmıştı



Nevşin Mengü'den Ahmet Kural: Özgüvensiz, hasbelkader isim yapmış yarı cahil...



'Bu fotoğrafı çekerken onlar mı çok iyi oynadı? Ben mi hiç anlayamadım?'



Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor!



Ahmet Kural: Bu çirkin iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum



Sıla’dan açıklama!



Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin