'Ahmet Kaya'ya saygı' albümüne sürpriz isim!

Gülten Kaya'nın girişimleriyle hazırlanan ‘Ahmet Kaya'ya Saygı’ albümünde Niyazi Koyuncu da olacak.

Google Haberlere Abone ol
'Ahmet Kaya'ya saygı' albümüne sürpriz isim!

Hayatını kaybeden sanatçı Kazım Koyuncu'nun kardeşi, Niyazi Koyuncu Adanalı hayranlarıyla buluştu. Koyuncu, Gülten Kaya'nın girişimleriyle hazırlanan ‘Ahmet Kaya'ya Saygı’ albümünde “Doruklara Sevdalandım” parçasını seslendirdiğini açıkladı.



Kurduğu “Seritana (Karanlıktaki ışık) isimli “etnik müzik” grubunun dağılmasının ardından kariyerine tek başına devam edip ilk albümü “Muço Pa!”yı yayımlayan Niyazi Koyuncu, önceki gün, La Noche adlı mekanda sahne aldı. Karadeniz'in alışık olunmadık tınılarını olağanüstü bir performansla sunan Niyazi Koyuncu, konser sonrası çeşitli açıklamalarda bulundu.



Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın girişimleriyle düzenlenen ‘Ahmet Kaya'ya Saygı’ albümünde merhum sanatçının “Doruklara Sevdalandım” parçasını seslendirdiğini ve albümün yakında çıkacağını açıklayan Koyuncu, Cem Karaca için düzenlenecek olan “saygı” albümünde ise merhum sanatçının “Nöbetçi Türküsü” parçasını seslendireceğini kaydetti.



“HAYATA KARŞI DERTLERİ OLAN ADAMLAR”



Adana'ya ilk kez geldiğini belirten Niyazi Koyuncu, ekibiyle birlikte son 20 gün içerisinde 15 konser düzenlediklerinden ötürü Adana'ya pek vakit ayıramadıklarından yakındı.



Adana'daki bir sonraki programında mutlaka konser zamanından bir gün önce kente geleceğini vurgulayan Koyuncu, Adana sokaklarını gezmek ve özellikle Adana Demirspor maçına gitmek istediğinin altını çizdi. Adana Demirspor taraftarlarını gönülden sevdiğini belirten sanatçı, bu bağlılığı şöyle açıkladı: “Adana Demirspor taraftarlarını devrimci oldukları için seviyorum. Demirsporlu kardeşlerim gel desinler gelir, destek de veririm. Çünkü bu taraftarlar; hayata karşı dertleri olan adamlar, aynen bizim gibi.”



Adana deyince “acı”yı anımsadığını belirten Koyuncu, “Yılmaz Güney'in Adana'da yatması gerekirken Fransa'da Paris'te yatıyor. İki gün önce onun mezarındaydım. Adana acı bi şehir. Adana, dürüm gibi acı bir şehir” dedi. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin