Ahmet Kaya'ya çatal atan adamın albümünde mi olacaksınız? Ceylan Ertem'den Serdar Ortaç'ın proje albümünde yer alacak sanatçılara çok sert tepki

Son dönemde sosyal medyada kadınlara yönelik söylemleriyle gündem olan Serdar Ortaç ile ilgili bir sert tepki de Ceylan Ertem'den geldi. Serdar Ortaç'ın proje albümünde yer alacak sanatçılara çıkışan Ceylan Ertem, Twitter hesabından "Ahmet Kaya'ya çatal bıçak atan adamın albümünde mi olacaksınız. Çok da sevdiğim, iyi isimler yer almış projede üzücü" şeklinde paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Kaya'ya çatal atan adamın albümünde mi olacaksınız? Ceylan Ertem'den Serdar Ortaç'ın proje albümünde yer alacak sanatçılara çok sert tepki

Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, Serdar Ortaç'ın proje albümünde yer alacak sanatçılara tepki geldi. Ertem, "Ahmet Kaya'ya çatal bıçak atan adamın albümünde mi olacaksınız. Çok da sevdiğim, iyi isimler yer almış projede üzücü" ifadelerini kullandı.

Son günlerde sosyal medyada kadınlara yönelik sözleriyle tepki çeken Serdar Ortaç ile ilgili bir tepki de Ceylan Ertem'den geldi. 

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Ceylan Ertem, Ahmet Kaya örneğini göstererek proje albümde yer alan sanatçılara eleştiride bulundu. Önce Serdar Ortaç'ın kadınlara yönelik sözlerinin yer aldığı bir haberi paylaşan Ertem, "Serdar Ortaç şarkıları ile ilgili paylaşımları gördükçe aklıma gelen bu gibi onlarca örnek var. Çok da sevdiğim, iyi isimler yer almış projede, üzücü" ifadelerini kullandı.

Ceylan Ertem diğer paylaşımında ise şunları söyledi: ""Serdar Ortaç, Ahmet Kaya'ya karşı 10. Yıl marşı okuyup, çatal bıçak fırlatanlara ön ayak olmuştur. Olay ardından Ahmet Kaya yurdu terk etmiş ve Paris’te ölmüştür. Her şeyi de bu kadar çabuk unutmayın yahu. Vallahi şiştim." 


Serdar Ortaç, Ahmet Kaya'ya karşı 10. Yıl marşı okuyup, çatal bıçak fırlatanlara ön ayak olmuştur. Olay ardından Ahmet Kaya yurdu terk etmiş ve Paris’te ölmüştür.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin