Ahmet Hakan'ın yazısını delil göstermişti! Hürriyet yazarından Gökçek'e sert tepki: Kavga mezesi haline...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Gökçek-Arınç polemiğinde yazısının delil gösterilmesine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'ın yazısını delil göstermişti! Hürriyet yazarından Gökçek'e sert tepki: Kavga mezesi haline...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Twitter'dan Arınç'a yönelik yaptığı sert açıklamalarda, Bülent Arınç'ın damadının Cemaat'e mensup olduğunu iddia etmiş ve Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın yazısını delil olarak göstermişti.



Hakan'ın 23 Mart 2014 tarihinde kaleme aldığı yazıyı Twitter'da paylaşan Gökçek, Arınç'ın damadı Doç Dr. Ekrem Yeter'in Cemaat'le ilişkisi olduğunu ve Hakan'ın bu durumu yazısında belirttiğini ifade etti.



Köşe yazısının Melih Gökçek tarafından delil olarak gösterilmesine sert tepki gösteren Ahmet Hakan, "Bunu bir delil olarak kabul etmek benim aklımın alacağı bir iş değil. Biz gazetecilerin yazdıkları bu tür yazıların, bir kavganın mezesi haline dönüştürülmemesi gerektiğini söylemek istiyorum" dedi.



Gökçek'e Tarafsız Bölge yayınında cevap veren Hakan'a, programın konuklarından Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi de destek verdi.



İşte, Hakan'ın o açıklamaları:



Bülent Arınç'ın damadının Cemaat tarafında olması ve oradaki varlığını sürdürmesi enteresan gelmişti. Bir durum tespiti olarak enteresan gelmişti. Ben onu yazmıştım. Şimdi bir insanın damadının, oğlunun, kızının, kardeşinin bulunduğu yerle o insanı yargılamak, bir delil olarak kabul etmek benim aklımın alacağı bir iş değil. Biz gazetecilerin yazdıkları bu tür yazıların, bir kavganın mezesi haline dönüştürülmemesi gerektiğini söylemek istiyorum. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin