Ahmet Hakan'dan Musab Turan yorumu: 'Umudunu kaybetmiş bir FETÖ’cü eylemine benziyor'

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a sorduğu sorularla gündeme oturan ve iş akdi feshedilen Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan hakkındaki tartışmalar devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'dan Musab Turan yorumu: 'Umudunu kaybetmiş bir FETÖ’cü eylemine benziyor'

Musab Turan isimli Anadolu Ajansı muhabirinin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İstanbul’da katıldığı programda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki sorusu bugün de gündemde yer alıyor.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da tartışmlara katılarak, Turan'ın sorusu için "Umudunu kaybetmiş bir FETÖ’cü eylemine benziyor" dedi.

Musab Turan'ın soru sormadığını, ajitasyon yaptığını öne süren Hakan, "Anadolu Ajansı muhabirinin, Bakan Pakdemirli ve Bakan Varank’a sorduğu soruyu izledim. Soru sormuyor, yorum yapıyordu. Yorum yapmıyor, hüküm veriyordu. Hüküm vermekle kalmıyor, verdiği hükümden yola çıkarak karşısındaki iki bakana hakaret ediyordu. Hakaret etmekle kalmıyor, slogan atıyordu. Slogan atmakla yetinmiyor, ajitasyon çekiyordu." değerlendirmesini yaptı.

AA muhabiri için 'umudunu kaybetmiş FETÖ'cü' benzetmesi yapan Hakan, "Bu muhabirin FETÖ’cü olup olmadığını bilmiyorum. Ama yaptığı şey... Tam olarak umudunu kaybetmiş bir FETÖ’cü eylemine benziyor. Bu muhabirin FETÖ ile zerre alakası olmayabilir. Ama yaptığı şey... Küçük çapta Rus büyükelçi suikastı gibi. Sabbah’ın fedailerini andırıyor gibi." ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin