Ahmet Hakan'dan Hande Fırat açıklaması. Fitne yayıyorlar. Hande, Türkiye’nin bir 'Fetullah Devleti' haline dönüşmesine karşı yürütülen büyük mücadelenin önemli bir parçası

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, gazetenin Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın 15 Temmuz'la ilgili iddialarla gündemde olmasıyla ve hedef tutulmasıyla alakalı konuştu. 

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'dan Hande Fırat açıklaması. Fitne yayıyorlar. Hande, Türkiye’nin bir 'Fetullah Devleti' haline dönüşmesine karşı yürütülen büyük mücadelenin önemli bir parçası

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, gazetenin Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın 15 Temmuz'la ilgili iddialarla gündemde olmasına ilişin olarak konuştu. 

"Kaçtıkları yerlerden en iyi bildikleri işi yapıyorlar: Fitne yayıyorlar, fesat çıkarıyorlar, yılansı yalanlarla saldırıyorlar, kafa karıştırıcı senaryolarla ortamı bulandırıyorlar, her türlü palavrayla operasyonlar çekiyorlar falan. İlk hedefleri de bizim Hande Fırat. Neden?  Çünkü Hande, Türkiye’nin bir 'Fetullah Devleti' haline dönüşmesine karşı yürütülen büyük mücadelenin önemli bir parçası oldu. İşte bunu unutamıyorlar bir türlü. Böyle bir kuyruk acıları var. Kısa aralıklarla sürekli aynı türde palavraları gündeme getirmelerinin, Hande’yi hedef seçmelerinin, uyduruk senaryolarıyla Hande’yi hedef almalarının temel nedeni bu" yorumunu yaptı. 

Hakan, şöyle devam etti:

"Cevheri adlı FETÖ faresi mazurdur. Hayalini kurduğu 'Fetullah Devleti'ni kuramamanın sancısıyla kıvrandığı için yapıyor bunu. Peki ya Cevheri’nin peşinden sürüklenenler? Peki ya Cevheri’nin yalanlarının üstüne sorgusuz sualsiz atlayanlar? Peki ya Cevheri’nin üfürüklerine 'Muazzam bir haber' muamelesi çekenler?

 

"TEDAVİ GEREKTİREN BİR HASTALIK BU"

Bunlara ne diyeceğiz? Tamam, bunların Erdoğan karşıtlığı diye niteleyebileceğimiz bir özellikleri var. Bunu anladık. Ama bu karşıtlığın da bir sınırı, bir kıvamı, bir ölçüsü falan olmalı. Erdoğan karşıtlığını, bir FETÖ faresinin palavralarının peşine takılma noktasına kadar düşürebilmek... Tedavi gerektiren bir hastalıktır." 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin