Ahmet Hakan'dan Abdülkadir Selvi'ye: Bu çakış, aşırı yalakaları durdurmaz

Hürriyet gazetesi yazarı, Abdülkadir Selvi'nin eleştirilerini köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'dan Abdülkadir Selvi'ye: Bu çakış, aşırı yalakaları durdurmaz

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin gündeme bomba gibi düşen "Yarın geç olmadan uyarayım istedim" başlıklı yazısını yorumladı.



Dünkü yazısıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler söyleyen Star Medya Grup Başkanı Ethem Sancak ile 'mermi' açıklamarıyla tepki toplayan Başdanışman Yiğit Bulut'u eleştiren Selvi, bu tarz söylemlerin Erdoğan ve AK Parti'ye zarar verdiğini ifade etmişti.



Selvi'nin bu eleştirilerini köşesine taşıyan Ahmet Hakan, "İktidara yakın isimlerden "yalakalık" eleştirileri gelmeye devam ediyor. En son bizim Abdülkadir Selvi de dayanamayarak... Şems Ethem'e... İki silahlı, çok mermili, bol jöleli şahsa... Lafı çakmış. Çakmış ama bence bu çakış, aşırı yalakaları durdurmaz" ifadelerini kullandı.



Aynı zamanda yazısında Erdoğan'ın; "Dünya şokta! Yüzde 52 oy alan Cumhurbaşkanı'na idam” başlığı nedeniyle Hürriyet'e yönelttiği sert eleştirilere de değinen Hakan, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'in yazısıyla, Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın açıklamalarıyla ve gazetede yayınlanan açık mektupla bu konunun defalarca izah edildiğini belirtti.



Hakan yazısında, başlıktaki cümlenin Erdoğan'ın sözü olduğunu hatırlattı ve konuya ilişkin dört maddelik bir açıklamada bulundu.



İşte, Hakan'ın o yazısı:


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin