Ahmet Hakan'a saldırıda gözaltına alınan şüphelilerle ilgili yeni gelişme!

Ahmet Hakan’a saldırıdan gözaltına alınan şüpheliler, bu iş için 3 yeni telefon ve hat aldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'a saldırıda gözaltına alınan şüphelilerle ilgili yeni gelişme!

Olay günü ve öncesi yeni hatlar üzerinden görüştüğü tespit edilen 7 kişiden 6’sının bu delile rağmen serbest kaldığı ortaya çıktı.



Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a Teşvikiye’deki evinin önünde yumrukla saldırı olayında 6 kişiyle birlikte gözaltına alınıp mahkeme tarafından serbest kalanlardan Soner Arık’ın (28) Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde verdiği 5 sayfalık ifadesi, talimatların bir çete hiyerarşisi içinde alındığı izlenimini doğurdu.



Emlakçılıkla uğraştığını belirten Arık, saldırı öncesinde nasıl talimatla yeni telefon aldıklarını detaylı bir şekilde anlattı:



‘3 HAT, 3 TELEFON AL’



“Uğur Adıyaman, olaydan birkaç gün önce üç tane açık hat, üç tane telefon almamı istedi. Bunları telefon dükkânı olan M.A.’dan alıp Kocamustafapaşa’da Fuat isimli şahsa teslim ettim. Bu telefonlardan birini Nişantaşı semtinde Uğur, Ahmet, Kamuran ve Fuat ile beklemiş olduğum yerde kullandım. Daha sonra bu hattı ve telefonu Fuat’a iade ettim. Ahmet Hakan’ın darp edilmesi olayının olduğu sabah Fuat Elmas beni arayarak gelmemi istedi. Ben de hasta olmadığım halde ‘Hastayım’ deyip yalan söyledim.”



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin