Ahmet Hakan, Sezgin Baran Korkmaz'ın maaşa bağladığı 12 gazeteciden biri olduğu iddiasına sert tepki gösterdi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, gazeteci Serkut Bozkurt’un hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden biri olduğunu iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan, Sezgin Baran Korkmaz'ın maaşa bağladığı 12 gazeteciden biri olduğu iddiasına sert tepki gösterdi.

Hakan, “Bugün itibariyle bu müfteri şahısla ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Kendisiyle yargı yoluyla hesaplaşacağız” dedi.

Hakan’ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Dün akşam saatlerinde bir YouTube yayınında kendisine “gazeteci” diyen ama adını ilk kez duyduğum bir şahıs, hakkımda alçakça iftiralar attı. Bugün itibariyle bu müfteri şahısla ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Kendisiyle yargı yoluyla hesaplaşacağız.


Ne olmuştu?

Gazeteci, yazar Murat Ağırel, suç örgütü lideri Sedat Peker'in Sezgin Baran Korkmaz'ın oteline tehdit ve şantajla el konulduğu iddiasıyla başlayan tartışmalar ve açıklamaların ardından Peker’in videolarında gündeme getirdiği gazetecilerle ilgili bir TV kanalının canlı yayınında konuştu. Ağırel "Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş" ifadelerini kullandı.

Şule Aydın'ın YouTube yayınına konuk olan gazeteci Serkut Bozkurt da Murat Ağırel'in yazısında bahsettiği, Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu öne sürmüştü

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin