Ahmet Hakan Recep İvedik'i yerden yere vurdu: Aynı vasat altı mizah, aynı sakillik, aynı paçozluk, aynı münasebetsizlik!

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan köşesinde önceki altı filmiyle gişe rekorları kıran ve 7'ncisi internet ortamında vizyona giren Recep İvedik serisini eleştirdi. İlk altı seri için “Cehalete ve kabalığa saygı duruşu gibi” diyen Ahmet Hakan son film için de düşüncelerinin değişmediğini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan Recep İvedik'i yerden yere vurdu: Aynı vasat altı mizah, aynı sakillik, aynı paçozluk, aynı münasebetsizlik!

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, köşe yazısında Şahan Gökbakar'ın son filmi Recep İvedik 7'yi yazısında ele aldı. 

Önceki altı filmi için “Cehalete ve kabalığa saygı duruşu gibi” ifadelerini kullanan Hakan filmi beğenmediğini beğenenleri de eleştirdiğini yazdı. 

Recep İvedik serisinin yedinci bölümünü de izleyen Hakan, sahnelerde yer verilen politik mesajlara, muhalif sahnelere yer veriildiğini ifade etti.

"Recep İvedik değişmiş, sonsuz kabalığını birazcık bırakmış. Azıcık yontulmuş. Entellerle işbirliği yapmalar, iktidara muhalif olmalar, politik mesaj sarkıtmalar falan."

Ancak Recep İvedik ile ilgili düşüncelerinin değişmediğini ifade eden Hakan,

"Fakat filmde değişmeyen şeyler de var: Aynı basitlik, aynı kabalık, aynı yüzeysellik, aynı vasat altı mizah, aynı sakillik, aynı paçozluk, aynı münasebetsizlik, aynı kalitesizlik."

Allah’ıma çok şükür ki...

Taa en baştan en sona kadar...

Recep İvedik denilen “kerestevari” illete karşı dün de aynıydım bugün de aynıyım."

ifadeleriyle eleştirisini yaptı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin