Ahmet Hakan: "Kocası adına başka köşe yazarlarına cevap vermeye meyyal biriyle evleneceğim"

Ahmet Hakan, Mehmet Barlas'a karşılık yazdığı yazıya Canan Barlas'tan cevap gelmesini eleştirerek, konuyu bugünkü köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan: "Kocası adına başka köşe yazarlarına cevap vermeye meyyal biriyle evleneceğim"

Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas, önceki günkü yazısında Aydın Doğan'ın yazarlarını "Gezi Parkı" olaylarını destekeleyen yazılar yazmaması konusunda uyarmasını istemişti.



Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da, dünkü yazısında Barlas'ın sözlerini eleştirerek, 'Uyarıyla yazı yazmayı içine sindiren bir adam, başkalarının da uyarıyla yazı yazacağını zanneder' diyerek eleştirmişti



Hakan'ın bu sözlerine cevap Mehmet Barlas'ın eşi Canan Barls'tan gelmiş, Canan Barlas twitter sayfasından "Devşirme yazar ülke barışı için uyarılmak istemiyor.Bu konuda patronu onu asla uyarmaz.Zira Barış bedava. Devşirme yazar zaten hiç uyarılmadı topran devşirilip bir başka kılığa sokuldu. Devşirme yazar tüm insan ilişkilerini kendininki gibi sanıyor.Bazıları özgürlükler için işinden olur.Defalarca. Devşirmeyi daha önce gurubun sözde etik gurupları uyardı.Gurup yazarlarını etik gazetecilik için uyardı.Neden sustu? Devşirme kardeş ustanı örnek al patronuna sadece nifak konularında biat.Türkiyeyi boş ver" şeklinde bir cevap vermişti.



Ahmet Hakan da, bugünkü köşesinde, Mehmet Barlas için yazdığı yazıya eşinin cevap vermesini eleştirerek şunları yazdı:



"Mehmet Barlas'ın yazdıklarına karşı bir şey yazıyorum. Hiç sekmiyor. Cevap eşi Canan Barlas'tan geliyor. Üstelik Mehmet Barlas'ın asla yapamayacağı denli çirkin, yaftalayıcı, hakaratamiz bir biçimde.



İnsan bir düşünür.



Kocamın eli kalem tutuyor, köşesi var. O versin cevabı... Banane... Ben kocamın sözcüsü müyüm? falan diye.



Yok hayır. Canan Barlas hemen yapıştırıyor cevabı.



Sırp bu yüzden kocası adına başka köşe yazılarına cevap vermeye meyyal biriyle evleneceğim galiba"



Ahmet Hakan'ın bugünkü köşesinin tamamını okumak için TIKLAYINIZ



Mehmet Barlas ise, Hakan'ın yazısına bugünkü köşesinden cevap verdi. Barlas, "Mektup yazıp önemli bir sayasi gelişmede yazarlarına özenli davranma uyarısında bulunmayı icat eden basın patronu ben değilim ki" diyerek Aydın Doğan'ın 4 Ocak 2013'de çalışanlarına gönderdiği mektubu yayınladı.



Mehmet Barlas'ın yazısını okumak için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin