Ahmet Hakan: Deniz Bayramoğlu'nun açıklaması şifa olacak nitelikte

Tecrübeli haberci Deniz Bayramoğlu, Kanal D Ana Haber’i sunmaya başladı. Ahmet Hakan da, Hürriyet'teki köşesinde Deniz Bayramoğlu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan: Deniz Bayramoğlu'nun açıklaması şifa olacak nitelikte

Kanal D Ana Haber'in yeni sunucusu Deniz Bayramoğlu olmuştu. 11 Mayıs'ta yeni görevine başlayan Bayramoğlu, dün bir açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kanal D Haber'in bir geleneği var. Durduğu yer belli. Bir haberci, bir haber sunucusu için adeta kutup yıldızı. Türkiye'nin en değerli habercileri bu koltukta haber sundu. Bugüne kadar bu koltuğa oturmuş büyük gazetecilerin, televizyoncuların inşa ettikleri büyük geleneğin sorumluluğunu tüm ağırlığıyla omuzlarımda taşıyorum. Umarım Türk halkının güvenine, sevgisine ve teveccühüne mazhar olabilirim.“

Ahmet Hakan, Bayramoğlu'nun bu açıklamasının ardından, bugünkü köşesinde bir yazı kaleme aldı. Ahmet Hakan, 2017 Ocak ayından 2018 Mayıs ayına kadar Kanal D Haber'i hem sunmuş, hem yönetmişti.

Ahmet HAKAN / HÜRRİYET

DENİZ BAYRAMOĞLU

KANAL D Haber, artık Deniz Bayramoğlu’na emanet.

*

Dünkü Hürriyet’te Deniz Bayramoğlu’nun bir açıklaması yer aldı.

Şöyle diyor:

*

“Kanal D Haber’in bir geleneği var. Durduğu yer belli. Bir haberci, bir haber sunucusu için adeta kutup yıldızı. Türkiye’nin en değerli habercileri bu koltukta haber sundu. Bugüne kadar bu koltukta oturmuş büyük gazetecilerin, televizyoncuların inşa ettikleri bu geleneğin sorumluluğunu tüm ağırlığıyla omuzlarımda taşıyorum. Umarım Türk halkının güvenine, sevgisine ve teveccühüne mazhar olabilirim.”

*

Bizim meslekte...

Geleneğe pek sahip çıkılmaz. Geçmişe topyekûn saygıya pek rastlanmaz. Tevazu çoktandır unutulup gitmiştir. Eleştiride cömertlik, övgüde cimrilik esastır.

*

Meslekteki tüm bu hastalıklara şifa olacak nitelikte bir açıklamayla yeni görevine başlayan Deniz Bayramoğlu’na...

Büyük bir içtenlikle ve hararetle sonsuz başarılar diliyorum.

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin