Ahmet Hakan, Ahmet Altan’ın çağrısını kabul etti: Restini görüyorum, hadi programa gel!

Ahmet Altan önceki yazısında "Senin bir programın var… Orada canlı yayına ikimiz çıkalım" diye yazmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan, Ahmet Altan’ın çağrısını kabul etti: Restini görüyorum, hadi programa gel!

CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programının sunucusu AhmetHakan, Hürriyet gazetesindeki köşesinde "Senin bir programın var… Orada canlı yayına ikimiz çıkalım" teklifinde bulunan AhmetAltan'a cevap verdi. Yargıtay'ın "Ergenekon örgütü yok, hukuka aykırı deliller var" hükmünü vermesinden sonra iki yazar arasında başlayan tartışmada en son Ahmet Hakan "Restini görüyorum Ahmet Altan! Talebine 'Evet' diyorum. Hadi gel. Çık canlı yayına!" diye yazdı.



Hakan'a programa çıkma teklifi yapan Altan, "Ergenekon’u, Ergenekoncuların ilişkilerini, Balyoz’u, darbe girişimlerini, 17-25 Aralık’taki hırsızlıkları, ‘bağımsız’ yargıyı, yeni ittifakları, senin desteklediğin Erdoğan’ın ‘başkanlığını’, medyayı konuşalım… İstediğin soruyu sor… İstediğin gibi sor… İstersen PKK konusundaki ilginç sorularını da sorabilirsin” diye yazmıştı. Ahmet Hakan, "O halde... Programdaki 'yargılanmana', bazı tanıkların katılmasına itirazın olmayacaktır sanırım" diyerek, programaMehmet Ali Çelebi, Dursun Çiçek, Nedim Şener, Ahmet Şık veKuddusi Okkır'ın eşi Sabriye Okkır'ı davet edebileceğini yazdı.   



Hakan, bir önceki yazısında, Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın Oda TV soruşturması kapsamında 2011'de tutuklanmasının ardından attığı "Gazetecilikten tutuklanmadılar" başlığı nedeniyle eleştirdiği Altan'a  "Yargılanacaksın" demişti. Altan "Herhalde aynı başlığı Erdoğan için de atacak yüreklilikte, cesur ve özgür bir delikanlısındır" diye cevap vermişti. Hakan, "Herşeyi tartışalım! Hatta benim Tayyipçiliğimi tartışalım... Ama Senin de Tayyipçiliğini tartışalım" dedi. Hakan, sözlerine "Mesala senin 'Eğer bu ülkede bir çocuğun başı derde girerse o çocuğun yardımına koşacak bir başbakan var. Bu, benim için de ülke için de çok önemli bir güvence' diye yazdığın yazıyı da tartışalım" şeklide devam etti. 



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin