Ahmet Hakan ağır yazdı! 'Yeni Türkiye’nin tetikçi şebeleğini takdimimdir'

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın bugün Rasim Ozan Kütahyalı'ya cevaben kaleme aldığı yazı ağır oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan ağır yazdı! 'Yeni Türkiye’nin tetikçi şebeleğini takdimimdir'

Ahmet Hakan'ın 'Yeni Türkiye’nin tetikçi şebeleğini takdimimdir' başlıklı yazısında kendisinin tutuklanacağını iddia eden Rasim Ozan Kütahyalı için 'Tetikçi ve Cazgır Şebelek, Tıynetsiz, Müfteri, Utanmaz, Şaklaban, Madrabaz.' ifadelerini kullanarak kendisine atılan iftirayı eleştirdi.



İşte Ahmet Hakan'ın Ergenekon emrine girdiğini, ODA TV ile illegal ilişkilerini savcının araştırdığını söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı'ya Hakan'ın cevabı:



İLGİLİ Savcılar, önceki gün bir açıklama yapmışlar.



Demişler ki:

- Ahmet Hakan’ın herhangi bir davada adı bile geçmedi. 

- Ahmet Hakan’ın adı hiçbir soruşturmada yer almadı. 

- Ahmet Hakan’ın tutuklanması diye bir şey yoktu, hiç olmadı.

- Bu iddiaları ortaya atanlar iftira atıyorlar, yalan söylüyorlar.



*



Elhamdülillah.

Zaten temizdik.

Müfterilerin pisliklerinden de temizlenmiş olduk.



*



Madem öyle...

O zaman medyada son dönemlerde ortaya çıkan cazgır ve tetikçi şebelekle hesaplaşmanın vakti gelmiş demektir.



*



Bu cazgır ve tetikçi şebelek, bakın 2011’de neler yazmış, neler söylemiş...

Onlarcasından sadece birkaçını alıntılıyorum:



- Savcılar Ahmet Hakan’ın bağlantılarını araştırıyor, yakında tutuklanabilir. (Şubat 2011 / Beyaz TV ekranı... Rasim Ozan höykürüyor programı)



- İkinci iddianame geliyor, Ahmet Hakan 2012 yılında tutuklanacak. (Şubat 2011 / Takvim gazetesi – Rasim Ozan Kütahyalı yazısı)



- Ahmet Hakan savcılık ve emniyet tarafından 2009’dan beri izleniyor. (Aralık 2011 / Sabah gazetesi internet sitesi – Rasim Ozan Kütahyalı röportajı)



- En geç 2012’nin sonunda Ahmet Hakan tutuklanacak. (Aralık 2011 / Takvim gazetesi – Rasim Ozan Kütahyalı yazısı) 



- Allah taksiratını affetsin... Ahmet Hakan çok yakında tutuklanacak... Ben savcıların elçisiyim, elçiye zeval olmaz. (Beyaz TV – Rasim Ozan höykürüyor programı)



*



Ve bugün...

Savcılar diyor ki:

“Hepsi yalan, hepsi palavra, hepsi iftira”.



*



Buradan ne çıkar?



Şu çıkar:

Bu cazgır şebeleğin bir zamanlar Ahmet Kaya’ya çatal bıçak fırlatanlardan hiçbir farkı olmadığı, eline fırsat geçtiğinde herkesin üzerine çatalı bıçağı fırlatmakta zerre kadar tereddüt etmeyecek karakterde biri olduğu gerçeği ortaya çıkar.

Daha da önemlisi...

Bu adamın artık “tescilli bir müfteri” olduğu gerçeği ortaya çıkar.



Yazının tamamını okumak için tıklayınız...



Mehmet Y. Yılmaz, 'Bu maçı hangi tribünde seyrediyorum' başlıklı yazsısında AKP medyasına yönelik hükümet-cemaat tartışmalarında yayıngın görüşün "askeri vesayetin yerine şimdi "vesayetçi polisler ve onların yardakçısı vesayetçi savcılar ve hâkimler" seçilmiş hükümeti devirmeye çalışıyor" olduğunu belirtti. Yılmaz'ın yazısını okumak için tıklayınız...



Rasim Ozan Kütahyalı, Hürriyet gazetesinden Mehmet Y. Yılmaz'ın, AKP medyasına hâkim olan görüş şu: Askeri vesayet bitti ama şimdi de "vesayetçi polisler ve onların yardakçısı vesayetçi savcılar ve hâkimler" seçilmiş hükümeti devirmeye çalışıyor. Bu cümle Rasim Ozan Kütahyalı'nın: "Emniyet-yargı cuntası, şu an aktif biçimde sivil hükümeti yıpratma faaliyeti yürütüyor" sözlerine Kütahyalı, keşke öyle olsa fakat AKP'li yazarlarının çoğunu korktuğunu ifade ederek şöyle dedi: 



"Risksiz yandaşlık hastalığı çok yaygın. Risksiz yandaşlığın adı hiç şüphesiz ki dalkavukluktur" yazının devamını okumak için tıklayınız...




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin