Ahmet Hakan açıkladı... Hürriyet Gazetesi için flaş karar!

Coronavirus tedbirleri kapsamında, Ramazan Bayramı'na da denk gelen, 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu süreçte, gazetelerin basılıp basılmayacağı merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan açıkladı... Hürriyet Gazetesi için flaş karar!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Türkiye genelinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle, gazetesinin 24-25-26 Mayıs tarihlerinde üç gün yayınlanmayacağını duyurdu.

Yazar Ahmet Hakan bugünkü köşesinde, "Arife gününü de kapsayan dört günlük bir yasak geliyor. Tüm Türkiye’de.Tüm illerde. Yarından itibaren tüm Türkiye resmen kapanacak. Bu kapanmayla birlikte... Hürriyet’in okurlarına ulaşması neredeyse imkânsız hale gelmiş oldu. Kısmi sokağa çıkma yasaklarında da okurlarımıza Hürriyet’i ulaştırmanın önünde çeşitli zorluklar vardı. Biz buna rağmen Hürriyet’in yayınını sürdürdük. Ancak tüm Türkiye’yi kapsayan sokağa çıkma yasağı uygulaması, bizim de yeni bir karar almamızı zorunlu kıldı. Hürriyet üç gün yayınlanmayacak. Üç gün... Yani pazar, pazartesi ve salı günü..." ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin