Ahmet Davutoğlu’ndan kötü haber!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Coronavirus'e (Covid-19) yakalandı. Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'nun testinin ise negatif çıktığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Davutoğlu’ndan kötü haber!

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre; Coronavirus (Covid-19) Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na da bulaştı. Sözcü’ye konuşan Davutoğlu, belirtiler baş gösterince bugün test yaptırdığını ve sonucun pozitif çıktığını söyledi.

Sare Davutoğlu negatif

Ahmet Davutoğlu, “Gün gün bazı belirtiler ortaya çıktı. Bugün test oldum. PCR testi pozitif ama hamdolsun tomografi, ciğerlerim temiz çıktı. Şu anda öksürük, başağrısı, sırt ağrılarım var. Evde istirahatteyim. Nerede yakalandığımı bilemiyorum. Eşim Sare Hanım ise negatif"  diye konuştu.

'Durumu iyi, evinde istirahat halinde'

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, konuyla ilgili osyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı:

"Dün ortaya çıkan belirtiler üzerine Sayın Genel Başkan'ımız Ahmet Davutoğlu bugün Covid-19 testi yaptırmış ve sonuç maalesef pozitif çıkmıştır. Kendisinin sağlık durumu şu an iyidir ve evinde istirahat halindedir. Sayın Genel Başkanımıza acil şifalar diliyoruz. Dualarımız kendisiyle"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin