'Ahmet Çalık asla ön tarafa oturmazdı'

Trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ı, yetiştiren hocalarından Aykın Demir anlatmıştı. Demir, "Ahmet Çalık'ı babası getirip götürürdü, asla ön tarafta oturmazdı, arka koltukta otururdu, aile disiplini almıştı" demişti.

Google Haberlere Abone ol
'Ahmet Çalık asla ön tarafa oturmazdı'

Ahmet Çalık'ın hocalarından Aykın Demir, Ahmet Çalık'ı Güzel Oyun programında anlatmıştı.

Aykın Demir, "Ahmet'le benim çalışmam o 14 yaşındayken oldu, 3 yıl antrenörlüğünü yaptım. Bu zaman diliminde U15'te Türkiye şampiyonu olduk. Ahmet takımın kaptanıydı, takımın stoperiydi. O sene 24 maçta en az gol yiyen takım olarak 4 gol yiyerek de rekor kırmış olduk.

Ahmet 15 yaşından itibaren profesyonelce yaşamaya başladı. Aynı şekilde Ahmet'in aile disiplini çok önemliydi. Mesela babası Ahmet'i getirip götürürdü, kendi ehliyet alıp araba kullanmaya başlayana kadar Ahmet, 17 yaşında babası onu getirirken arabanın arka koltuğunda oturduğunu hatırlarım Ahmet'in. Ön tarafa oturmazdı, aileden gelen disiplin çok önemli.

Bunun yanı sıra antrenmanlardan sonra kalıp bizden program alır 15-20 dakika ekstra çalışma yapardı.

Gençlerbirliği Tesis Sorumlusu Pınar Anbar ise Ahmet Çalık'tan bahsederken, "Yüzleri hiç değişmiyor, sadece boyları uzuyor, aynı surat kalıyor. Bir bocalıyorsunuz, çocuk değil adamlar artık.

Kaynak: Haber Global

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin