Ahmet Çakar: Şampiyonluğu kaybedersiniz iki elim yakanızda olur

Beyaz TV ekranlarında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı yorumlayan Ahmet Çakar, "Bu sene o senedir. İlan ediyorum. Trabzonspor, 3 Nisan'da Beşiktaş maçından sonra şampiyon olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Çakar: Şampiyonluğu kaybedersiniz iki elim yakanızda olur

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor deplasmanda konuk olduğu Beşiktaş'ı Abdülkadir Ömür ve Cornelius'un golleriyle 2-1 mağlup ederek zirve yolunda emin adımlarla yürüyüşünü devam ettirdi.

Geride kalan 12 haftada 30 puan liderlik koltuğunda bulunan bordo mavili takım Galatasaray’a 9, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye ise 10 puan fark attı.

Beyaz TV ekranlarında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı yorumlayan Ahmet Çakar, Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un sezonu şampiyon olarak tamamlayacağını belirtti.

Ahmet Çakar açıklamalarında ''Trabzonspor’a sesleniyorum. Eğer bu sene şampiyonluğu kaybedersiniz iki elim yakanızda olur. Bu sene o senedir. İlan ediyorum. Trabzonspor, 3 Nisan'da Beşiktaş maçından sonra şampiyon olacak. Uzun yıllar sonra Trabzon’a gelmiş olacağım. Federasyon beni sahaya sokar mı bilmiyorum ama kolbastı oynayacağım. Bu dakikadan sonra kaybedersiniz suçu kendinizde arayın. Yıllar sonra o büyük gece gelecek ve yaşarsam ben orada olacağım'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin