Ahmet Altan hükümeti bombaladı: AKP devrilecek

Tanınmış gazeteci ve yazar Ahmet Altan, katıldığı televizyon programında sert açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Altan hükümeti bombaladı: AKP devrilecek

Bugün TV’de Erkam Tufan’ın sunduğu 'Analiz' programına katılan Ahmet Altan, AKP'nin ortaya çıkan yolsuzluk suçunu örtmek için daha büyük suçlar işlediğini iddia etti. Balyoz'un da bir darbe planı olduğunu ifade eden Altan, TSK'nın da bunu bildiğini ileri sürdü.



Taraf Gazetesi Kurucusu ve eski Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan, “AKP yakında devrilecek. AKP yolsuzluk suçunu örtmek için daha büyük suçlar işledi. Yolsuzluk bu ülkenin geleneksel bir suçuydu. 4 adam yargılanır, hükümet seçime giderdi, yeni bir hükümet kurulurdu. Bu suçu örtmek için öyle suçlar işlediler ki, hukuk geriye dönemez. Adamın evinden çıkan paralar, tapeler, verilen emirler. Polisin mahkeme kararını uygulamasını engellediğin zaman devlet denen düzeneği patlatmış oluyorsun” dedi.



Bugün TV’de Erkam Tufan’ın sunduğu Analiz programına katılan Altan, şunları söyledi:



'Öyle suçlar işlediler ki...'



AKP devrilecek. AKP bu suçu örtmek için daha büyük suçlar işledi. Yolsuzluk bu ülkenin geleneksel bir suçuydu. 4 adam yargılanır, hükümet seçime giderdi, yeni bir hükümet kurulurdu. Bu suçu örtmek için öyle suçlar işlediler ki, hukuk geriye dönemez. Adamın evinden çıkan paralar, tapeler, verilen emirler. Polisin mahkeme kararını uygulamasını engellediğin zaman devlet denen düzeneği patlatmış oluyorsun. Hukuktan geri dönemezler, nasıl dönecekler. Daha hukuksuz yerlere doğru ilerlemek zorundalar, şiddete doğru yürümek zorundalar. Haberin devamını okumak için tıklayın.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin