AHBAP Derneği, İçişleri Bakanlığı'na tekrar denetlenmek için başvuru yaptı!

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve müzisyen Haluk Levent, derneğin tekrar denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne başvurduklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
AHBAP Derneği, İçişleri Bakanlığı'na tekrar denetlenmek için başvuru yaptı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptığı yardımlar sonucu hedef alınan Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, denetlenmek için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptıklarını açıkladı.

Haluk Levent haberi sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Levent'in duyuruyu yaptığı paylaşım şu şekilde:

 "Spekülasyonlar sebebiyle, Ahbap’ın şeffaflığı için bağış yapan herkesin merakını gidermek adına (her ne kadar aylar önce denetlenmiş olsak da ) en yakın zamanda tekrar denetlenmek isteğimizi İçişleri Bakanlığı dernekler müdürlüğüne az önce ilettik. Sayı 34-235-051/24 Bilginize"

DOLANDIRICILIK İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

 Manken Deniz Akkaya, AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan" demişti. Levent'i 'plastik kahraman' olarak adlandıran ünlü manken, mağdurların kendilerini ifade edebilmeleri için bir platform oluşturacağını söylemişti.

Haluk Levent, derneğin hesaplarını bağımsız denetime açtıklarını açıklamış, bütün satın almaların denetlenmesi için biri uluslararası biri yerli olmak üzere iki bağımsız denetçi firmayla sözleşme imzaladıklarını duyurmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin